Konut Haberleri
16 Mayıs 2014 14:04 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:03

Varyap'tan 2014 konut imzası

İstanbul ve Bodrum’da yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanan Varyap teknoloji alt yapısına ağırlık vererek yüzde 10 ila 12 arasında verimlik artışı sağlarken müşteri memnuniyetinde de farklılaşacak

Varyap'tan 2014 konut imzası
Gayrimenkul sektöründe imza attığı prestijli projelerle fark yaratan Varyap, portföyündeki büyük projeleri teslim ederken yeni projelerle sektöre yön vermeyi sürdürüyor. İstanbul ve Bodrum’da yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanan Varyap teknoloji alt yapısına ağırlık vererek yüzde 10 ila 12 arasında verimlik artışı sağlarken müşteri memnuniyetinde de farklılaşacak.

Varyap 2014′te Yeni Projeler Yapacak
Varyap Meridian ve Metropol İstanbul
gibi Türkiye’yi uluslararası arenada başarıyla temsil eden projeleri hayata geçiren Varyap, 2014’te yeni projelerin lansmanına hazırlanıyor. İstanbul ve Bodrum’da hayata geçireceği yeni projelerle sektöre farklı bir soluk getirmeyi hedefleyen şirket, global teknoloji devleri ile yaptığı işbirlikleriyle verimliliğini artırırken müşteri memnuniyetinde de önemli alt yapı hazırlıkları yapıyor.

Varyap’ın 2014 yılı planları hakkında bilgi veren Varyap CEO’su Erdinç Varlıbaş ilk olarak Haziran ayının sonunda Varyap Plaza Pendik projesindeki ofis ve ticari unitelerin teslimini gerçekleştireceklerini söyledi. Varyap Plaza’daki teslimlerle eş zamanlı olarak Bodrum’da 24 malikâneden oluşan çok özel bir projenin tanıtımını yapacaklarını belirten Varlıbaş ilerleyen dönemde ise Ataşehir, Bakırköy ve Zeytinburnu’nda yeni projeler hayata geçirmek üzere çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Varyap Yalıkavak Evleri Bodrum’un çehresini değiştirecek
Türkiye’nin dünya çapında kendini kanıtlamış en önemli mimarlarından Emre Arolat ile birlikte Varyap Yalıkavak Evleri ismiyle Bodrum’da fark yaratacak bir proje geliştirdik. Çağdaş mimari öğeleri bünyesinde barındıran Varyap Yalıkavak Evleri bulunduğu coğrafya ile bütünleşmiş 24 adet çok özel malikâneden oluşuyor.

30 dönümlük arazi üzerinde geliştirilen projenin lansmanını bu yaz aylarında yapmayı planlıyoruz. Kendine ait koyu, plaj ve zeytin ağaçları ile doğa ile iç içe bir konseptte tasarladığımız proje ile Türkiye’den olduğu kadar Batı Avrupa, Rusya, Körfez ve Ortadoğu bölgelerinden de talep alacağımızı öngörüyoruz.
Diğer yandan aynı bölgede bir de dünya çapında lüks hizmet sunacak ve yüksek gelir sahibi yabancı turisti hedefleyen otel projesine başlayacağız. 2014’ün sonbahar aylarından itibaren inşaatına başlayacağımız projede klasik Bodrum mimarisini modern mimariyle birleştireceğiz ve kullanacağımız inovatif inşaat teknikleriyle 2015’in yaz aylarında tamamlayacağız.

Anadolu Yakası’nın ilk Sheraton’ı Varyap Meridian’da açılacak
Uluslararası birçok ödül alan ve ülkemizi dünya arenasında gururla temsil eden Varyap Meridian’daki konutların inşaatı tamamlandı ve 1500 konutun teslimi gerçekleştirildi. Karma projenin ofis bloğu içerisinde Ataşehir bölgesinin ihtiyacını karşılayacak bir de otel projemiz vardı. Otel bölümünün yatırımcısı olan Cevahir Holding, bunun için dünyanın en önemli otel işletmecilerinden Starwood bünyesinde yer alan Sheraton markası ile anlaştı. Anadolu Yakası’nın ilk Sheraton oteli Varyap Meridian bünyesinde hizmete giriyor, böylelikle müşterilerimize verdiğimiz sözü yerine getirerek uluslararası finans merkezi olacak Ataşehir’de önemli bir ihtiyaca cevap veriyoruz.