Konut Haberleri
05 Eki 2019 12:16 Son Güncelleme: 05 Eki 2019 12:39

Validebağ Konakları'nda ekstra indirim fırsatı

Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, Validebağ Konakları’nda ekstra indirim başlattıklarını belirtti ve ekledi: Konut sektörü kampanyalar sayesinde şu an en cazip dönemini yaşıyor.

Validebağ Konakları'nda ekstra indirim fırsatı

Dap Yapı, İstanbul'daki projesi Validebağ Konakları'nda mevcut yüzde 10 KDV indirim kampanyasına, yüzde 0,99 faiz oranıyla 180 ay vade kampanyasını ekledi. Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, yoğun talebi geri çevirmemek adına bu kampanyayı devreye aldıklarını belirterek, "Alıcı ve yatırımcılarımızın isteklerini geri çevirmemek tüketicinin yükünü hafifletmek için yeni bir kampanya başlattık. Konut almanın artan maliyetlere rağmen fedakar kampanyalar sayesinde en cazip dönemini yaşıyor. Konut almak hiç bu kadar kolay olmamıştı" değerlendirmesinde bulundu.

‘RÜZGARI ARKAMIZA ALDIK’

Ziya Yılmaz, Forbes dergisinin en fazla getiri sağlayan markalı konut projeleri raporunda kendi bölgesinin en değerli projesi seçilen Validebağ Konakları için yüzde 10’luk KDV avantajının ciddi bir fırsat sağladığını kaydederek, “Şimdi de kamu bankalarının faiz indirim rüzgarını arkamıza aldık. Biz de yüzde 0,99 oranla 180 ay vade seçeneği sunuyoruz. Bu sayede müşteriler yüzde 1,5 yerine 0,99 oranla alım fırsatı yakalayacak." ifadelerini kullandı.

BOĞAZ’A KOMŞU KONAKLAR

Validebağ Korusu'na yürüme mesafesinde yer alan ve boğaza komşu olan proje, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Avrasya Tüneli'ne yalnızca 5 dakika mesafede konumlanıyor. 5'şer katlı toplam 319 konaktan oluşan projede, 1+1'den 6+1'e, 70 metrekareden 650 metrekareye kadar farklı tiplerde konak seçenekleri bulunuyor. Validebağ Konakları ayrıca yeşilin tüm zenginliğini sunan koru manzarasına ek olarak, geniş iç bahçeler ve gölet manzarasına da sahip.