Güncel
10 Mar 2021 09:15 Son Güncelleme: 10 Mar 2021 09:16

Vadistanbul'da ortaklık yapısı değişti! Yeni ortak şirketler açıklandı...

Invest İnşaat, Vadistanbul projesinde yeni bir ortaklık yapısına gitti. Yapılan açıklamaya göre yeni yapıda hangi şirketlerin olacağı bildirildi.

Vadistanbul'da ortaklık yapısı değişti! Yeni ortak şirketler açıklandı...

Vadistanbul'da, lnvest İnşaat'ın dört şirketteki ortaklığı sonlandırıldığı, bundan sonraki süreçte ortaklık yapısı Artaş-Evyap ortak girişimi ile devam edeceği açıklandı.

Vadistanbul kompleks projesinin ortaklık yapısı değişti. 2020 yılı Haziran ayında ortak girişimin birlikte aldıkları karar doğrultusunda üçüncü ortak olan Invest İnşaat’ın dört şirketteki ortaklığı sonlandırıldı.

Bundan böyle karma projenin mevcut yönetimini, satış ve kiralamalarını, yeni etapların inşaatlarını Artaş İnşaat ve Evyap birlikte yürüteceği belirtildi.

ORTAKLIK YAPISI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, “Ortaklar kurulu olarak aldığımız bir kararla, bu büyük karma projenin ortaklık yapısını yeniden şekillendirdik. Üçüncü ortağımız olan Invest İnşaat’ın dört şirketteki ortaklığı sonlandırıldı. Bundan sonraki süreçte projenin mevcut durumdaki tüm yönetimini, yeni yatırımlarını Invest İnşaat olmadan yürütme kararı aldık. Yeni yapılanmada Invest İnşaat’ın Vadistanbul’daki dört şirketle hiçbir ilgisi kalmamıştır. Çeşitli basın-yayın organlarında yer alan ve farklı anlaşılmalara sebep olabilecek yayınlar nedeniyle kamuoyunu aydınlatma zarureti doğmuştur. Bu nedenle yeni oluşumu tüm ilgililer ve basın mensuplarıyla paylaşma ihtiyacı duyduk” şeklinde konuştu.