Konut Haberleri
21 Eki 2014 13:05 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:01

Vadistanbul'da fiyatlar 575 bin liradan başlıyor!

Evyap ’ın Maslak Ayazağa’daki arazisi üzerinde hayata geçirilen Vadistanbul projesindeki güncel fiyatlar 575 bin 570 liradan başlıyor…

Vadistanbul'da fiyatlar 575 bin liradan başlıyor!
1 milyon 300 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Vadistanbul, teras evler, rezidanslar, ofisler, alışveriş caddeleri, kafeler, oteller ile alışveriş merkezlerinin yanı sıra eğlence alanlarına sahip olacak.
3 parselden oluşan ve toplamda 424 bin metrekarelik arsada geliştirilecek olan Vadistanbul, 3 farklı etaptan oluşacak. Projede 3 bin konut, 65 bin metrekarelik alışveriş merkezi, ve 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan 29 bin metrekarelik cadde mağazaları, restoranlar, 240 bin metrekare ofis alanı ile 48 bin metrekare toplam alana sahip 5 ve 4 yıldızlı oteller bulunacak.
Vadistanbul’un 2 ve 3 üncü etabında bulunan toplam 225.000 m2 ofis alanı ile Vadistanbul aynı zamanda Türkiye’nin en büyük ofis kompleksi olma özelliğine sahip.

İstanbul’un kuzeyindeki Belgrad Ormanı’yla, şehrin merkezi olarak nitelendirilen Maslak’ı birleştiren Vadistanbul’un arsa hariç yatırım bedeli 1 milyar 500 milyon TL. İlk etabının maliyeti 300 milyon TL olan projeden hedeflenen ciro ise 2 milyar dolar. Mimarisine de büyük yatırımların yapıldığı Vadistanbul, Türkiye’nin ödüllü mimarlık ofisi İki Design ile Amerika’nın dünyaca ünlü projelerine imza atmış SOM Architecture tarafından tasarlandı.

Vadistanbul’un 8 blokta 1.111 konuttan oluşan ilk etabının Kasım 2014’te tamamlanması hedefleniyor. Projenin yer aldığı vadinin kuzeyinde yer alan ve projeyi içerdiği fonksiyonlarla eşsiz bir konsepte dönüştüren ikinci etabın Mayıs 2015’ te teslim edilmesi planlanıyor. Projenin kalbi konumundaki etapta yüksek donatılı ofis alanları, alışveriş merkezi, cadde mağazaları ve oteller bulunuyor. Vadistanbul’un üçüncü ve son etabı ise 2.000 konut ile ofis alanlarında oluşuyor. Vadistanbul’un teslimleri tamamlandıktan sonra proje genelinde ortalama 35 bin kişi yaşayacak.

Proje dahilinde Türkiye’nin ilk özel metrosu da Vadistanbul’un içinden geçecek. Vadi İstanbul’a özel olarak inşa edilecek olan metro, şehrin metro ağına bağlanacak. Doğayla iç içe bir noktada projelendirilen Vadi İstanbul, İstanbul Boğazı’nın temiz sularını taşıyan ve projeyi boydan boya kat eden, Sadabad Deresi’yle de emsalsiz bir nitelik kazanıyor. Proje içinden geçen doğal derenin etrafında oluşturulacak olan yaşam alanları benzersiz bir keyif sunarken bölgeye de renk ve canlılık katacak.

Üç yıl içinde İstanbul’un en değerli, elit ve yüksek prim yapan lokasyonu haline geleceği belirtilen Vadistanbul, TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla da her yöne ulaşım imkanları sunabilen bir yaşam merkezi olacak.

Önünüzde Sadabad Deresi, Arkanızda Belgrad Ormanları, Hayatınız Bambaşka Bir Hayat
Vadistanbul’un 8 blokta 56 farklı daire tipi ile 1.111 konuttan oluşan ilk etabının Kasım 2014’te tamamlanması hedefleniyor.

Kule Bloklar

1., 3., 5. ve 8. bloklar kule bloklarıdır.

Teras Bloklar

2., 4., 6 ve 7. bloklar teras bloklarıdır.

1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks dairelerin yer aldığı Vadistanbul’da 1111 konut için 2000 araçlık otopark bulunmaktadır.
Vadi İstanbul’da yer alan çok yakında sahip olabileceğiniz iş merkezleri, Maslak’a sadece 800 metre mesafede. İstanbul’un nitelikli iş hayatının yeni merkezi olan Vadi İstanbul, aynı zamanda Maslak ve Büyükdere caddesinin de yeni alternatifi oluyor.