Kent Haberleri
20 Ağu 2015 16:20 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:08

Üsküdar Belediyesi'nden yeni öğretim yılına 2 yeni kütüphane!

Her yıl 5 liseye kütüphane kazandırmak üzere harekete geçen Pendik Belediyesi, 2015 yılında üçünü tamamladığı kütüphanelerden her birini bu yılı simgeleyen 2015 adet kitapla donattı. Yapım çalışması devam eden iki kütüphane de yeni eğitim öğretim yılına yetiştirilecek.

Üsküdar Belediyesi'nden yeni öğretim yılına 2 yeni kütüphane!
2019’a 219 proje hedeflerini tek tek gerçekleştirmeye devam eden  Pendik Belediyesi,  her yıl  5 okula zengin donanımlı kütüphaneler kazandırma çalışmalarına başladı. Bu yıl üçü tamamlanan ve ikisi yapım aşamasında olan kütüphaneler, yeni eğitim-öğretim yılı başlangıcına kadar yetiştirilecek. Çalışmanın bu yılki  etabında yer alan okullar; Ali Yakup Cenkçiler Anadolu İmam Hatip Lisesi, Ahmet Yesevi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Alpaslan Anadolu Lisesi, Şule Yüksel Şenler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Kaynarca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu.

Beş kütüphaneye de 2015 kitap

Pendik Belediyesi tarafından 2015 yılında başlanan çalışmada tamamlanan kütüphanelere bu yılı temsil edecek şekilde 2015 kitap  kazandırılıyor. Kütüphanelere yeni kitaplık rafları,  öğrencilerin çalışmalarını gerçekleştirebilecekleri şekilde masa ve sandalyeler  yerleştirildi. Kitap kayıtlarının takip edildiği ve internet erişimi olacak bir bilgisayar da bulunuyor.  Bu yıl beş kütüphanenin sene sonuna kadar tamamlanmasının ardından 2016 yılında 5  okulun öğrencileri daha kütüphaneye kavuşturulacak.