Kampanyalı Projeler
11 Haz 2014 20:36 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:12

UpT'own İncek'te yaz kampanyasına yoğun ilgi

Ankara'da Lema Grup imzasıyla yükselen Uptown İncek projesinin satış ofisi ödeme erteleme kampanyası sebebiyle ziyaretçi akınına uğradı...

UpT'own İncek'te yaz kampanyasına yoğun ilgi
Ankara'da ODTÜ ormanı ve Mogan gölü manzarasına hakim konumda Lema Grup tarafından konumlandırılan UpTown İncek projesi geçen hafta başlattığı “yüzde 30’u peşin, yüzde 70’i Haziran 2015’te öde” kampanyası sayesinde haftasonu ziyaretçi akınına uğradı.

Projeyi hayata geçiren LEMA Grup’un ortaklarından Emre Katırcı, “Uptown’da kapılar bir dolu keyfe açılıyor. 1+1’den 6+1’e kadar 18 ayrı tipte konut seçeneğimizle Ankara’nın en alternatifli konut projesiyiz. Bunun yanında projemizde “town” adı verilen kulüpler sayesinde herkes kendisine uygun aktiviteyi seçebilecek” dedi.

Hareketliliğin sürekli gözlendiği Uptown İncek satış ofisinin hafta sonu yine ziyaretçi akınına uğradığını bildiren Katırcı, şunları söyledi:

“Proje değeri, lokasyonu, sunduğu ayrıcalıklar ve kazandırdıkları ile güven duyulan Uptown İncek, ödeme seçeneğiyle de keyif dolu bir hayat yaşamak isteyenlere kapılarını açıyor. Satışa başladığımız ilk günden bu yana her ihtiyacını site içerisinde karşılamak isteyen Ankaralılar’ın uğrak adresi olduk. Gördüğümüz ilgi üzerine başlattığımız ‘teslimde ödemeli’ kampanyamızla da Uptown farkını gösterdik.

Kampanyamız Ankaralılar tarafından çok sevildi. Bizi tercih eden herkese teşekkür ediyoruz. Uptown keyfini uygun ödeme koşullarıyla yaşamak isteyenlere de bu fırsatı kaçırmamalarını öneriyoruz.”

Uptown İncek Projesinde Neler Var

TED Ankara Koleji’ne kapı komşusu konumda LEMA Grup tarafından inşa edilmekte olan Uptown İncek projesinde 1+1 ‘den 6+1 ‘e kadar 18 ayrı tipte 226 daire bulunuyor. 36 katlı dikey ve 8 katlı yatay bloklardan meydana gelen projede teslim sürecinin Haziran 2015 tarihinde başlaması hedefleniyor.