Konut Haberleri
19 Haz 2016 14:58 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:26

Ünlü şarkıcı Hadise'nin La Plaj'ı açıldı!

Hadise'nin La Plaj açıldı. Açılışta Kerimcan Durmaz sahne aldı...

Ünlü şarkıcı Hadise'nin La Plaj'ı açıldı!
Bir süredir beach club açacağı iddiaları ile gündeme gelen ve Hande Yener ile bu konuda atışmaları süren Hadise, nihayet hazırlıklarını bitirdi ‘La Plaj’in açılış müjdesini verdi ve yeni sezon açılışında Kerimcan Durmaz’ın sahne alacağını duyurdu.

Magazin dünyasının ünlü kadınları bir süredir açtıkları beachler ve birbirlerine söyledikleri sözler ile magazinin gündeminde. Hande Yener geçtiğimiz senelerde popçu Berksan ile ortak bir beach club açmış, daha sonra bu ortaklığı bozmuştu. Yoluna Çilek Beach ile yalnız devam Berksan’ın 100 metre ilerisine kendi beach projesi “Sebastian”ı açmıştı.

Hadise’nin de Bodrum’un aynı bölgesinde bir beach açma girişimi ile rekabet kızışmıştı. Çıkan haberler için Hande Yener, biz iki senedir açığız Hadise nerede diyerek gönderme yapmıştı.

Hadise’den beklenen açıklama sonunda geldi. Güzel popçu yeni mekanının açılış haberini sosyal medya hesabından duyurdu. “La Plaj” adını verdiği yeni beach clubün açılışı yapıldı. Hadise yeni mekanının açılış müjdesini sosyal medya hesabından duyururken son zamanların fenomenlerinden Kerimcan Durmaz açılış partisinde sahne aldı...