Konut Haberleri
11 Mayıs 2016 12:36 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:19

Ünlü şarkıcı Hadise Hande Yener'e rakip oldu

Şarkıcı Hadise'nin Bodrum'da aldığı ''La Plaj'' isimli beach, Hande Yener'in Sebastian'ına rakip oldu...

Ünlü şarkıcı Hadise Hande Yener'e rakip oldu
Ünlü şarkıcılar kazandıkları parayla yatırım yapmaya devam ediyor. Şarkıcı Hande Yener'in Bodrum'da açılan Sebastian beach'ten sonra Hadise'de Yener'e rakip oldu. 

Ünlü şarkıcı, 2 milyon euroya satın aldığı mekana 'La Plaj' adını verdi.Hadise de Tilkicik Koyu'nda mekan açacak. Hadise'nin en büyük destekçisi olan ablası Hülya Açıkgöz'ün başında duracağı mekanın işletmesi ise başarılı iş kadını Candan Topdemir'e emanet olacak.

'La Plaj'ın sadece bir beach konseptinde olmasını istemeyen şarkıcı, mekanda birçok farklı lezzetleri de sunacak. Bunun için ilk olarak Süleyman Dilek'le el sıkışan Hadise, ünlü kasabın mekanındaki lezzetlerini Bodrum'a taşıyacak.

DJ Mert Aydın ve DJ Cafer Palamut'la da el sıkışan Hadise, mekanında eğlenceyi doruğa çıkaracak. 2 milyon euroya aldığı mekan için 1 milyon euroluk daha harcama yapan Hadise'nin vizyonu sayesinde işletmecilikte de büyük başarı yakalayacağına kesin gözüyle bakılıyor.
Güzel şarkıcının 'La Plaj' için yaptırdığı Dekorasyon ile sunacağı hizmetleri görenler, "Hadise, mekancılıkta da Hande'yi yener" yorumları yapıyor.