Güncel
21 Oca 2021 13:30 Son Güncelleme: 21 Oca 2021 13:42

Ünlü oyuncu Eda Ece kiracısı olduğu evi satın aldı! Kaça? Ev nerede?

FOX TV ekranına Yasak Elma dizisindeki rolüyle gelen ve büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Eda Ece, uzun süredir kiracı olarak oturduğu evi satın aldı.

Ünlü oyuncu Eda Ece kiracısı olduğu evi satın aldı! Kaça? Ev nerede?

Ünlü oyuncu Eda Ece, uzun süredir kiracı olarak yaşadığı evi satın aldı. FOX TV ekranında seyirciyle buluşan Yasak Elma dizisindeki rolüyle büyük beğeni toplayan Eda Ece, Beşiktaş ilçesinin elit semtlerinden olan Ulus'ta kirada oturduğu daireyi çok beğendiği için satın alma yoluna gitti. 

Oynadığı dizilerde büyük beğeni toplayan ve otoritelerden hep olumlu notlar alan başarılı oyuncu Eda Ece, İstanbul Beşiktaş ilçesinde Ulus semtinde bir ev satın aldı.

Kiracı olarak yerleştiği evin komşularını ve sosyal donatılarını seven güzel oyuncu Eda Ece, kirada oturduğu evi satın aldı. 

Güzelliği ve sempatikliği ile bilinen, ekranların aranan isimlerinden biri olan Eda Ece, İstanbul'da Beşiktaş ilçesine bağlı Ulus bölgesinde kiraladığı evde mutlu bir yaşam sürüyor. Yeni evini çok beğenen güzel isim yatırım yapma kararı aldı.

Yıllardır ekranlarda görmeye alıştığımız, pek çok dizi ve filmde yer alan güzel yıldız Eda Ece, kazandığı paralarla ilk evini satın almaya karar verdiği öğrenildi.

Geçtiğimiz aylarda Beşiktaş Ulus'ta bulunan özel bir siteye taşınan Eda Ece, yeni evini çok fazla beğendiğini açıkladı. Açıklamasının hemen peşinden ise evi satın almak için harekete geçtiği ifade ediliyor.

Güzel oyuncu yeni evinin sosyal alanlarını oldukça beğenmiş ve kazancını yatırıma dönüştürmek için düğmeye basmıştı. Çıkan son haberlere göre Ece, beğendiği ve mutlu olduğu bu evi satın almış. 

Şimdiye kadar oynadığı tüm dizilerden kazandığını emlak yatırımı yaparak kendisine bir ev alan ve her rolü başarıyla oynayan başarılı oyuncu Eda Ece'nin ev için ne kadar ödediği ise büyük merak konusu olmuş durumda. Güzel oyuncunun ev için ödediği ücreti açıklamadığı kaydedildi.

Eda Ece hangi dizide oynuyor?

Fox TV ekranlarının uzun soluklu dizilerinden biri olan ve milyonları ekran karşısına kilitleyen Yasak Elma dizisininde oynadığı karakteri başarıyla canlandıran Eda Ece, en fazla Pis Yedili isimli dizi ile tanınmıştı. Deliha 2 filminde rol kapan Ece, pek çok dizi ve filmde oyunculuk hünerlerini sergiledi.