Güncel
19 Ara 2020 15:02 Son Güncelleme: 19 Ara 2020 15:17

Ünlü futbolcu Mehmet Topuz ev satışında 2 milyon 350 bin TL dolandırıldı! Nasıl?

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Mehmet Topuz'u ev satışı sırasında dolandırdılar. 2 milyon 350 bin TL'sini nasıl kaptırdı? Dolandırıcılar kim?

Ünlü futbolcu Mehmet Topuz ev satışında 2 milyon 350 bin TL dolandırıldı! Nasıl?

Fenerbahçe'nin eski ünlü futbolcusu Mehmet Topuz ev alım satımı sırasında dolandırıldı. 2 milyon 350 bin TL dolandırılan Mehmet Topuz soluğu karakolda aldı.

Mehmet Topuz nasıl dolandırıldı? Ünlü futbolcu Mehmet Topuz ev alım satımı sonrasında yaşadığı dolandırıcılığı polise anlattı.

Eski milli futbolcu Mehmet Topuz, İstanbul'da bulunan evini satmak amacıyla vekalet verdiği kişinin kendisini dolandırdığını öne sürdü.

Kayseri'de ikamet eden eski futbolcu Mehmet Topuz, İstanbul Ataşehir'de bulunan evini satmak amacıyla daha önceden tanıdığı R.A'ya vekalet verdiğini ve satışın gerçekleşmesinden sonra R.A'nın kuzeni O.A. ile parayı kendisine göndermeden kayıplara karıştığını iddia etti.

Olayın polise intikal ettiğini dile getiren Mehmet Topuz, "R.A'yı daha önceden de tanıyorum. Bu satış için de ona vekalet verdim. Ancak satış bedeli olan 2 milyon 350 bin lirayı hesabıma yatırmak yerine kaçtı. Satış yaptığımız kişilerden parayı alması ve arabaya binip kaçmasının görüntüleri var. Polis faillerin peşinde." şeklinde konuştu.

ETİKETLER
#Mehmet Topuz