Konut Haberleri
14 Oca 2013 11:10 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:15

Ünlü firmalar Zorlu AVM için sıraya girdi!

Türkiye’nin en değerli arazilerinden birinin üzerinde Zincirlikuyu’da yükselen Zorlu AVM yatırımcıların akınına uğradı.

Ünlü firmalar Zorlu AVM için sıraya girdi!

Türkiye’nin en değerli arazilerinden birinin üzerinde Zincirlikuyu’da yükselen Zorlu AVM yatırımcıların akınına uğradı. Ağustos 2013'te faaliyete geçmesi planlanan projede yer alan 180 mağazaya 2 bin 800'ün üzerinde talip çıktı.

Dünyaca ünlü markalar, 60 bin metrekarelik alanda 40 kafe ve restoran, 12 sinema salonu ve 128 mağazanın bulunduğu Zorlu AVM'de yer alabilmek için sıraya girdi. 

BİR YILLIK KİRA PEŞİN 

Metrekaresi 250 euro olan Zorlu AVM'de üç aylık kira depozito olarak talep edilirken, mağaza kiralayabilmenin diğer şartı da bir yıllık kira bedelinin peşin ödenmesi.

Projede, sadece birer tane bulunan döviz bürosu, eczane ve balıkçı için 320 kişinin müracaat ettiği belirtildi. Bazı ünlü marka sahiplerinin, Zorlu Center'in sahibi Ahmet Nazif Zorlu'ya ulaşmak için hatırı sayılır kişileri araya soktuğu bile ifade edilirken, Zorlu'nun talepleri nazik bir dille geri çevirdiği belirtiliyor.

Yaklaşık 8 aydır Zorlu AVM'den dükkân kiralamak için başvuru yapanlarla ünlü kiralama şirketi JLL'nin sahibi Avi Alkaş ilgileniyor. Alkaş'ın da kiralama için müracaat eden firmalar arasında önceliğin ünlü ve spekülasyona bulaşmamış firmalara verdiği ifade edildi.