Magazin
11 Şub 2019 12:49 Son Güncelleme: 11 Şub 2019 12:54

Ünlü çift aylık 15 bin lira kirayla ev arıyor!

Aşklarını nikahla taçlandıran Hazal Kaya ve Ali Atay çifti, düğün yaptıktan sonra ev arayışına girdi.

Ünlü çift aylık 15 bin lira kirayla ev arıyor!

Geçtiğimiz hafta dünyaevine giren Kaya ve Atay çifti, yaptıkları görkemli düğünü 600 bin liraya mal etti. Yapılan kutlama için sosyal medya hesabından teşekkür mesajı paylaşan Kaya’nın açıklamaları ise kafaları karıştırdı.

“Evet nereden başlasam, nasıl anlatsam? Üst üste üzücü birtakım olayları birlikte güçlenerek atlattıktan sonra dedik ki 'ne yaz düğünü ya, ne gerek var beklemeye!' Önce yurtdışında ufak bir ekiple planladığımız düğünü sonra birçok sebeple İstanbul’a almak zorunda kaldık” diyerek uzun bir teşekkür mesajı yazan Kaya’nın, üzücü birtakım olaylar demesi dikkatli takipçilerin gözünden kaçamadı. 

Aceleleri neden 

Düğünün ardından ilk açıklamayı yapan Ali Atay “Benim işlerim vardı. Düğünle ilgili her detayı Hazal organize etti” demişti. İkilinin henüz yeni evlerine geçmediği öğrenildi. Çiftin evlenmeden önceki evlerinde ayrı ayrı kaldıkları öğrenilirken, Zekeryaköy’de emlakçılarla irtibata geçtiği ve bahçeli bir villaya taşınmak istedikleri ortaya çıktı. Yeni evleri için de aylık 15 bin lirayı gözden çıkaran çiftin düğünden sonra ev aramaları ise birçok kişi tarafından ‘düğün için neden bu kadar acele ettiler’ yorumunu yapmasına neden oldu.