Konut Haberleri
07 Ağu 2017 12:12 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:20

Ulusoy'un 25 milyonluk villası icradan satılık!

Mali sıkıntılar nedeniyle iflas kararı verilen Ulusoy Turizm'in sahibi ve TFF eski Başkanı Haluk Ulusoy'un bu kez de Levent'teki 25 milyon liralık villası icradan satışa çıkarıldı.

Ulusoy'un 25 milyonluk villası icradan satılık!
Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı ünlü iş adamı Haluk Ulusoy mali sıkıntılarını hala aşamadı. Ulusoy Seyahat Nakliyat A.Ş. için verilen iflas kararının ardından iş adamının İstanbul Levent'teki 5 katlı villası icradan satışa çıkarıldı.      

GEREKÇE ULUSOY SEYAHAT'İN KREDİ BORÇLARI   

Hürriyet'in haberine göre, bin 500 metrekare alan üzerinde kurulu 5 katlı villanın değeri 25 milyon TL. Kapalı ve açık havuz bulunan villanın icradan satış ihalesini İstanbul 10. İcra Müdürlüğü düzenliyor. Söz konusu villanın satılmasına neden olan sürecin başında ise iflasına karar verilen Ulusoy Seyahat’in ödenmeyen kredileri yer aldı. Söz konusu kredi işleminde ipotek borçlusu olarak ise Haluk Ulusoy’un ismi yer aldı. Kredi alacaklısı banka bu alacağı Yunus Varlık Yönetim A.Ş’ye temlik etti.
 
İcradan satış ihalesinin ilki 31 Ekim’de yapılacak. Anılan gün alıcı çıkmaması durumunda ihale 1 Aralık günü yenilenecek. Satış ilanına göre söz konusu villa KDV'den muaf.