Güncel
06 Kas 2020 10:31 Son Güncelleme: 06 Kas 2020 10:43

Uçak korkusundan karavanla kurtuldu! İşte Volkan Konak'ın karavanı

Ünlü şarkıcı Volkan Konak, uçak korkusu nedeniyle şehirlerarası yolculuk için lüks karavanını kullanıyor. 10 yıl önce özel yaptırdığı Volkan Konak'ın karavanında 6 kişi kalabiliyor.

Uçak korkusundan karavanla kurtuldu! İşte Volkan Konak'ın karavanı

Karadenizli ünlü şarkıcı Volkan Konak, 10 yıldır karavan kullanıyor. Karavan almasının nedeni ise uçak korkusu. Volkan Konak, şarkılarını da karavanında besteliyor... Yurt dışı seyahatlerinde zor da olsa uçağa bindiğini söyleyen Volkan Konak, yurt içinde her yere karavanıyla gitiğini belirtiyor. 

Kendine has şive ve yorumuyla türkülerden özgün müziğe dek geniş bir yelpazede eseri seslendiren Volkan Konak, karavanını özel olarak yaptırdı. 

İKİNCİ EV GİBİ

Uçak korkusu nedeniyle 10 yıl önce yaptırdığı 9.5 metre boyundaki karavanda 6 kişi kalabiliyor. Volkan Konak, "Sülalem TIR’cılıktan geliyor. Bu sebeple karavanı kocaman, otobüs gibi yaptırdım. İçinde 6 kişi kalabiliyor. İkinci bir ev gibi" dedi.

53 yaşındaki şarkıcı, "Maceraperestim. Türkiye ve Avrupa'da dolaŞmadığım yer kalmadı. Bestelerimi de 'tek kişilik cumhuriyetim' dediğim karavanımda yapıyorum" 

VOLKAN KONAK'IN KARAVANINDA NELER VAR 

Ünlü şarkıcının karavanı tıpkı bir ev konseptinde imal edilmiş. Karavanda salon, yatak odası, mutfak, duş banyo ve tuvalet bulunuyor. Yerden ısıtmalı sistemle soğuk günlerde içi ısıtılan karavanın kamera sistemi ve uydu anteni de bulunuyor. Volkan Konak'ın karavanındaki koltuklar iki kişilik yatak haline geliyor. Teknolojik donanımıyla da dikkat çeken karavanda TV ve müzik sistemleri de bulunuyor.