Konut Haberleri
28 Eki 2017 09:54 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:30

Türkiye'nin nefes aldıran ilk AVM'si!

Belgrad Ormanı’nın yanı başında geliştirilen Vadistanbul’un AVM’si hizmete açıldı. Farklı tasarımı ve eşsiz konseptiyle dikkat çeken Vadi İstanbul AVM, Avrupa çapında birçok ödülün de sahibi oldu.

Türkiye'nin nefes aldıran ilk AVM'si!
İnşaat sektörünün önde gelen markalarından Artaş İnşaat ve Invest İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul AVM, Teras ve Bulvar etabının ardından kapılarını açtı. İstanbul’un yaşam ve alışveriş merkezlerinden Nişantaşı, İstiklal Caddesi ile Bağdat Caddesi’nin alternatifi olarak geliştirilen Vadistanbul projesi, AVM’si ile de daha şimdiden adından fazlaca söz ettirmeyi başardı.

4. NESİL AVM KONSEPTİ
Posta'nın haberine göre Vadi İstanbul AVM, 103 bin metrekare alan üzerindeki yerleşimi, 760 metre uzunluğundaki alışveriş caddesi ve Belgrad Ormanı’nın yanı başındaki nefes alan yeme – içme alanlarıyla benzersiz bir konuma sahip. Vadistanbul, bugüne kadar alışık olduğumuz alışveriş merkezi anlayışını da değiştirmeye oldukça kararlı. AVM’de alışılagelmiş anlayışının ötesinde 4 nesil bir konsept mevcut.

AVRUPA ÇAPINDA ÖDÜLLER
Vadistanbul AVM, 20 bin metrekare peyzaj alanı, projeye özel olarak tasarlanan görsel ve işitsel şovlara sahne olan 2 bin metrekare büyüklüğündeki gösteri havuzu ve açık hava alışveriş caddesiyle İstanbullulara keyifli bir alışveriş ve yaşam alanı sunuyor. Yüzde 23’lük kısmı yeme içme alanlarına ayrılan AVM aynı zamanda Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde de birçok kategoride ödül sahibi.
 
ETİKETLER
#AVM #Vadistanbul AVM