Yeni Projeler
04 Oca 2018 17:03 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:37

Türkiye'nin en akıllı projesiyle tanışın: Büyükyalı İstanbul

Zeytinburnu’nun yeni gözdesi Büyükyalı Projesi, İstanbul’un değerlenmeye en açık lokasyonunda dünyanın en akıllı evlerini sunuyor. Proje akıllı ev asistanıyla konut sektöründe yeni bir çağ başlatacak kadar da iddialı.

Türkiye'nin en akıllı projesiyle tanışın: Büyükyalı İstanbul
KAZLIÇEŞME sahil yolunda yükselen ‘Büyükyalı İstanbul’, son dönemin en dikkat çeken konut projelerinden biri. Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında yapılan projede yaşamın 2019’da başlaması planlanıyor. Toplam bin 500 daireden oluşan projede 350 konut son etapta satışa çıktı. Metrekare fiyatlarının 15 ila 30 bin arasında değiştiği Büyükyalı İstanbul’un daha şimdiden yüzde 30’u satılmış durumda.

DEĞERLENMEYE EN AÇIK BÖLGEDE

Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, Büyükyalı projesinin yükseldiği Zeytinburnu’nun, İstanbul’un değerlenmeye en açık bölgesi olduğuna dikkat çekti ve bağımsız araştırma kurumlarının bu yöndeki çalışmalarını hatırlattı. Bu konunun Forbes Dergisi’nin eylül sayısında da işlendiğini vurgulayan Akbalık şöyle devam etti: Ulaşım hatları ve lokasyonun getirdiği artılar, Emlak Konut güvencesiyle devam eden tek proje olması ve Yeşilköy-Florya gibi fiyat açısından doygunluğa ulaşan bölgelere komşu olması çok büyük bir artı. Bunlara bir de yeni kampanyamız ve fiyat avantajları eklenince Büyükyalı Projesi, çok büyük bir fırsat olarak ön plana çıkıyor.

BİLİM KURGU FİLMLERİ TADINDA EV

Ahmet Akbalık, Büyükyalı İstanbul’un en dikkat çeken özelliklerinden biri olan ‘Dijital İyi Yaşam Asistanı’na da ayrı bir parantez açtı. Apple’ın dünyaca ünlü sanal asistanı Siri’yi anımsatan bu uygulamanın dünyadaki başka hiçbir konut projesinde bulunmadığını belirten Akbalık, “Concierge kavramı adeta baştan yaratılacak. Japon teknolojisiyle hazırlanan bu uygulama ile tek bir tuşla 100 farklı hizmete ulaşmak mümkün. Daire içi temizlik hizmetleri, kuru temizleme, araç yıkama, evcil hayvan bakımları, özel günlerde çiçek ya da hediye seçimleri, dadı ya da bakıcı hizmetleri vb. birçok hizmet sadece bir ekranla elinizin altında.  Bugün pek çok projede duyduğunuz ‘tüm ihtiyaçların yürüme mesafesinde karşılanabileceği’ ifadesini somutlaştırdığımız bir yenilik” dedi.


LÜKS KAVRAMI ARTIK ÇOK DEĞİŞTİ

ÖZAK Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, günümüzde lüks kavramının yeniden tanımlaması gerektiğini belirtti. Akbalık, “Lüks artık pahalı bir ürün olmaktan çok insan odaklı ürün ve yaşama doğru evrildi. Bu yüzden Büyükyalı Projesi’nde, her anlamda lüks kavramının karşılığını verebilecek ve “iyi yaşam” tanımının altını doldurabilecek onlarca yeniliğe yer verdik. Sosyal hayattan kültür sanata; sağlıktan güzelliğe; deniz yaşamının tam da merkezine konumlanmasından tarihe; alış verişten eğlenceye kadar pek çok farklı alternatifi uzman danışmanlardan alınan uygulama ve üretim tavsiyeleriyle proje sakinlerine sunacağız” ifadelerini kullandı.