Ekonomi
01 Ağu 2016 11:05 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:31

Türk Telekom'dan darbe şehitlerinin ailelerine dev bağış

Türk Telekom, 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’na 10 milyon liralık bağışta bulundu...

Türk Telekom'dan darbe şehitlerinin ailelerine dev bağış
Türk Telekom Genel Müdürü Rami Aslan, Başbakanlık tarafından başlatılan 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’na 10 milyon liralık bağışta bulunduklarını açıkladı..

15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminin ardından darbe şehitlerinin ailelerine destek için seferberlik başlatan Türk Telekom, ‘15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’na 10 milyon TL bağışta bulundu.

Sahip olduğu tüm imkan ve gücü ile demokrasi şehitlerinin yakınlarına sahip çıkmayı sürdüren Türk Telekom ayrıca  34 bin çalışanının da bu kampanyaya gönüllü olarak destek verdiğini açıkladı.

Kampanya hakkında açıklamada bulunan Türk Telekom Genel Müdürü Rami Aslan, yüce Türk milletinin, demokrasisini ve vatanını koruma yolunda hayatını feda eden şehitlerini hiçbir zaman unutmayacağını, belirtti.

15 temmuz darbe girişimi gecesi demokrasi mücadelesi yolunda şehit veren ve binaları işgal edilen bir şirket olarak Başbakanlık tarafından başlatılan 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’na 10 milyon TL’lik bağışta bulunup bir nebze de olsa şehitlerin yakınlarına destek olmayı istediklerini belirten Aslan, Türk Telekom olarak, 34 bin çalışanın katkılarıyla, sadece şehitlerin hatıralarını yaşatmakla kalmayıp emanet olarak bıraktıkları çocuklarına ve yakınlarıne her zaman destek sağlayacaklarını belirtti.
ETİKETLER
#türk telekom