Konut Haberleri
10 Ağu 2014 00:12 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:39

Tüm beklentileri karşılayan bir eviniz olsun!

Lansmana çıktığı ilk 10 günde 450 daire satarak bir rekora imza atan Teknik Yapı’nın Metropark projesinde yok yok…

Tüm beklentileri karşılayan bir eviniz olsun!
Modern yaşamın tüm ihtiyaçlarına cevap verecek kusursuz konfor anlayışıyla yaratılmış yepyeni bir Teknik Yapı projesi olan Metropark, İstanbul Halkalı’da yükseliyor.

Bin 272 konut ve 30 ticari birimden meydana gelmekte olan Metropark Halkalı projesi kapsamında stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Yapımına 2013 yılının Mayıs ayında başlanan Metropark Teknik Yapı projesi Halkalı'da kentsel dönüşüm projesi olarak yerini aldı. 6 adet stüdyo ve 10 adet 4+1 konutun yer aldığı projede 642 adet 1+1 daire, 348 adet 2+1 daire ve 266 adet 3+1 daire bulunuyor. 1450 araç kapasiteli otoparka sahip olan Metropark Küçükçekmece'de havuz, fitness center, sauna, Türk hamamı ve spor alanları yer alıyor.

Metropark, sadece ileri teknoloji ürünü tasarımları ve mimarisiyle değil, sosyal fırsatlarıyla da her şeyin yan yana yer aldığı, sosyo-ekonomik olarak çevresini de zenginleştiren yeni bir kent kültürünü yansıtıyor. Kapalı havuzundan, fitness salonuna, kafesinden, dinlenme alanlarına kadar çağdaş yaşamın tüm ihtiyaçlarına zengin seçeneklerle yanıt veriyor.

Teknik Yapı Holding çatısı altında yer alan konut yönetim şirketi Aktif Yaşam 7/24 her konuda size hizmet vererek Metropark'ta sorunsuz bir hayat yaşamanıza olanak tanıyor. Yine Teknik Yapı Holding'in bir parçası olan Teknik Güvenlik,Metropark'ta görev başında. Yangın doğal gaz alarmları gibi ek sistemler, hayatınızı daha da güvenli ve rahat bir hale getiriyor. Size sadece ailenizle Metropark'ın keyfini yaşamak düşüyor. Bu arada projede stüdyo dairelerin tamamı satılmış durumda.