Politika
17 Oca 2021 17:09 Son Güncelleme: 19 Oca 2021 18:14

Trump Beyaz Saray'dan taşınmaya başladı! Miami'de yaşayacak...

ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'dan taşınmaya başladı. 20 Ocak'ta yeni başkan Biden yemin ederek görevine başlayacak ve Beyaz Saray'da olacak... bu tarihten önce kamyonlar Trump'un eşyalarını taşımaya başladı.

Trump Beyaz Saray'dan taşınmaya başladı! Miami'de yaşayacak...

ABD’de 3 Kasım başkanlık seçimleri yarışını kaybeden Donald Trump ve ailesi Miami’ye yerleşiyor. Trump ailesinin Beyaz Saray’da bulunan özel eşyaları kamyonlara yüklenerek naklediliyor.

ABD’de 3 Kasım başkanlık seçimleri yarışını kaybeden Donald Trump, Miami’ye yerleşme kararı aldı. 

Hürriyet gazetesindeki habere göre; Trump ailesinin Beyaz Saray’da bulunan özel eşyaları, seçimlerden zaferle çıkan Joe Biden’ın 20 Ocak’ta bulunan yemin töreni öncesi hızla kamyonlara yüklenerek naklediliyor.

Başkan ve First Lady Melania Trump’ın, Florida eyaletinin Miami şehri yakınlarında bulunan Palm Beach’teki Mar-a-Lago golf kulübündeki konutlarına yerleşeceği ifade ediliyor. Eşi Jared Kushner ile birlikte başkan babasının danışmanlığı görevini gerçekleştiren Ivanka Trump’ın, aralık ayında, Miami’den 32 milyon dolara (yaklaşık 240 milyon TL) gayrimenkul aldığı basında yer aldı.

Trump’ın en büyük oğlu Trump Jr. ile sevgilisi Kimberly Guilfoyle’nin de Florida’ya yerleşeceği açıklandı. Trump’ın küçük kızı Tiffany de erkek arkadaşıyla Miami’de ev aramaya başladı.