Konut Haberleri
03 Ağu 2017 14:57 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:20

Trabzonspor'un gayrimenkul projesi başlamadan bitti

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, kulübün 2 yeni gayrimenkul projesi olduğunu ifade etti. Ancak Usta, ortaya çıkan yüksek meblağlar yüzünden bu projelerin hayata geçirilmesinin mümkün olmadığının altı çizdi.

Trabzonspor'un gayrimenkul projesi başlamadan bitti
Bordo-mavili takımın son günlerde yapmayı planladığı projeler gün yüzüne çıktı. Trabzonsor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, bütçe açığının kapatılması için tasarlanan projeleri anlattı.

Toplam iki proje vardı

Usta, birçok kulübün bütçe açıklarını gayrimenkul projeleriyle kapattığının altını çizdi. Muharrem Usta, sözlerine şöyle devam etti: "Trabzonspor'un elinde iki gayrimenkul projesi vardı; birisi Trabzonspor'daki tesisler. Devlet Hava Meydanlarının istimlak etmesi söz konusuydu ama Rize'de de bir havalimanı yapıldığı için bu iş olmayacak gibi gözüküyor.  Biri de Milli Emlak'tan İstanbul'da kiralanan ve satın alınması gündemde olan yer. Buranın dönümü 11 milyon 500 lira ve 15 dönümlük bir alan.

Fiyatlar yüksek geldi 

Projelerin maliyetinin yaklaşık 190 milyon lira artı KDV olduğunu açıklayan Muharrem Usta, bu fiyatlarda iki gayrimenkul projesi yapmanın mümkün olmadığını vurguladı.