Konut Haberleri
07 Oca 2014 13:13 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:48

Toya Vista'dan yeni yıl kampanyası - aylık 900 lira taksitler

Toya Vista'da sadece %1 peşinat ile 1 yıl taksit erteleme veya ilk 12 ay 900 TL taksit ödeme ile konut sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Toya Vista'dan yeni yıl kampanyası - aylık 900 lira taksitler
Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Toya Yapı tarafından Avcılar’ın merkezinde inşa edilen Toya Vista’da, ev sahibi olmayı planlayanlar için, sadece %1 peşinat ile 1 yıl taksit erteleme veya ilk 12 ay 900 TL taksit ödeme ile konut sahibi olma fırsatı sunuluyor. Yeni yılda, Toya Vista’da piyasa konut kredisi faiz oranlarının altında, kampanyalı konut kredisi oranları ile avantajlı ev sahibi olunuyor.

Toya Yapı’nın Avcılar’ın merkezinde inşa ettiği, modern mimari yapısıyla konforlu ve güvenilir bir yaşam sunan Toya Vista’dan ev sahibi olmayı seçenlerin hayalleri yeni yıl kampanyaları ile gerçekleşiyor. Toya Vista’da yaşam Ağustos 2014’te başlıyor.

Yeni Yıla Kampanya

Yeni yılda ev sahibi olmak isteyenler için %1 peşinat ve 120 aya kadar taksitli ödeme kolaylığı sunulan Toya Vista’da; 1 yıl taksit erteleme imkanı veya ilk 12 ay 900 TL’den başlayan taksit ödeme seçeneği ile daire sahibi olmak kolaylaşıyor.

Toya Vista’da yeni yıla özel, mevcut piyasa konut kredisi faiz oranlarının altında; 36 aya %0,68, 48 aya %0,73, 60 aya, %0,76 ve 120 aya %0,87 avantajlı faiz oranı ile ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Yeni Yılda Yeni Yaşam: Deniz önünüzde, göl arkanızda, yaşam ayaklarınızın altında

Toya Vista, modern mimari yapısı, ev sahiplerinin her türlü ihtiyacına cevap veren tasarımı, Marmara Denizi ve Küçükçekmece Gölü manzarası ile benzersiz bir hayatın kapılarını aralıyor. Maksimum konforda, manzaradan ve gün ışığından en verimli yararlanılacak şekilde tasarlananan Toya Vista’da 99 m² ile 162 m² arasında değişen büyüklüklerde 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Toya Vista’daki dairelerin iç kapıları ve mutfak dolaplarında lake kaplama tercih edilirken banyo ve mutfakta birinci sınıf seramik kaplama kullanılıyor. Projede yaşam Ağustos 2014’te başlıyor

Deniz manzarasına karşı spor yapın

Toya Vista’nın 15’inci katında konumlandırılan sosyal tesislerde deniz ve göl manzarası ayaklarınızın altına seriliyor. Sağlıklı bir yaşamın sürekliliği için fitness center, buhar banyoları ve açık havuz gibi sosyal tesislerin yer aldığı Toya Vista’da yaklaşık 3 bin metrekare yeşil alan yer alıyor. Toya Vista sakinleri, kafeterya, çocuk oyun parkı, aktivite alanları, peyzaj ve dinlenme alanlarıyla yaşama alanlarından uzaklaşmadan hoşça vakit geçirme imkanına sahip oluyor.

Ulaşım kolaylığı

E-5'e ve Avcılar metrobüs durağına yürüme mesafesinde bulunan Toya Vista, Avcılar İDO iskelesine 5 dakika, İstanbul Atatürk Havalimanı'na 10 dakikalık mesafede bulunuyor. Toya Vista sakinleri günümüzün en büyük problemi ulaşım sorununu yaşamıyor.