Konut Haberleri
27 Haz 2014 18:20 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:22

Toya Modo'da yüzde 5 peşinatla daire fırsatları

Toya Yapı'nın geliştirdiği 100 milyon dolarlık yatırım değerine sahip Toya Modo projesinde uygun ödeme seçenekleri ile alıcıların beğenisine sunuluyor.

Toya Modo'da yüzde 5 peşinatla daire fırsatları
Toya Moda Projesinde Neler Var
Toya Yapı'nın Basın Ekspres Yolu üzerinde konumlandırdığı ve 100 milyon dolarlık yatırım değerine sahip olan Toya Moda projesinde 4 blokta toplam 486 konut bulunmakta olup projenin yüzde 30'u satıldı. 21 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edilen ve yüzde 75'i yeşile ayrılan projede sauna, buhar banyosu, yüzme havuzu, masa tenisi, dans-pilates, fitness, kapalı basketbol salonu, squash, çocuk havuzu, açık-kapalı çocuk oyun alanları ve yürüyüş yolları mevcut.

Toya Moda Ulaşım
Dice Kayek ile anlaşması bulunan Toya Moda projesi 21 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselmekte olup  Bünyamin Derman tarafından tasarlandı. LEED Sertifikası'na da aday olan proje Atatürk havalimanı'na 3 dakika uzaklıkta ve İDO Yenikapı İskelesine ise 15 dakika mesafede bulunuyor.

Toya Moda Teslim Tarihi
Aralık 2016 tarihinde teslim edilmesi hedeflenen Toya Moda projesinde banka kredili ödeme yapılabiliyor.

Toya Moda Projesi Fiyat ve Ödeme Seçenekleri
Dairelerin peşin satış fiyatlarının 190 bin liradan başladığı Toya Moda'da, metrekare fiyatları ise 3.700 liradan başlıyor. 36 aya kadar 0 faizle taksitlendirme seçeneği ile ödeme yapılabilen projede yüzde 5 peşinatla 120 aya kadar vade imkanı da mevcut.