Konut Haberleri
17 Mayıs 2014 13:20 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:03

Toya Moda'dan konutta yeni bir moda!

Konutta yeni bir moda anlayışını benimseyen Toya Moda projesinin iç mekanları Dice Kayek tarafından evinize özel tasarlanıyor

Toya Moda'dan konutta yeni bir moda!
Dünya modasının ödüllü tasarım markası Dice Kayek'in iç tasarımını üstlendiği Toya Moda projesi, konutta yeni bir moda başlatıyor.

Kapı numaralarında, yer döşemelerine kadar evinize özel tasarımların yapılacağı projede, stüdyodan 3+1'e kadar birbirinden farklı daire seçenekleri yer alıyor. Mimari tasarımı Bünyamin Derman'a ait olan proje, 4 blok halinde yükseliyor. Toplamda 486 konuttan oluşan proje, 21 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlanıyor.

185 bin liradan başlayan fiyatlarla satışlara devam edilen Toya Moda'dan yüzde 5 peşinat veya 36 aya kadar 0 faiz avantajıyla konut sahibi olmak mümkün. Projede, stüdyo daireler 185 bin liradan, 1 oda 1 salon evler 255 bin liradan, 2 oda 1 salon evler 400 bin liradan, 3 oda 1 salon evler ise 550 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Basın Ekspress Yolu üzerinde hayata geçirilen Toya Moda, Atatürk Havaalanı'na 3 dakika mesafede inşa ediliyor.
Projede, teras ve balkonlar, concierge hizmeti, açık ve kapalı spor alanları, açık ve kapalı yüzme havuzu, müzik, resim ve heykel atölyeleri, ticari birimler bulunuyor.