Konut Haberleri
29 Mayıs 2018 11:24 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:50

Torkam imzası Fikirtepe’de

Kiptaş’ın Fikirtepe ihalesini kazanan Torkam İnşaat, toplam 5 bloktan oluşan 1.101 konutluk dev bir proje hayata geçirecek.

Torkam imzası Fikirtepe’de
Türkiye’nin saygın inşaat firmaları arasında yer alan Torkam İnşaat, şimdi de Fikirtepe’de hayata geçireceği projeyle bir kez daha yeniliklere imza atmaya hazırlanıyor. Kiptaş’ın açtığı ihaleyi kazanarak sözleşemeye imza atan Torkam İnşaat, Fikirtepe’nin en dikkat çekici noktasında toplam inşaat alanı 182.198 metrekare olan 1.101 konut inşa edecek ve sahiplerine anahtar teslim hazır olarak sunacak. Projenin ihale tutarı KDV dahil 383 milyon 488 bin TL olarak açıklandı.

YÜKSEK KALİTE MODERN ANLAYIŞ 

Torkam İnşaat’ın yüksek kalite anlayışıyla ve modern bir yaklaşımla hayata geçireceği projede 511 adet 1+1, 438 adet 2+1, 128 adet 3+1 ve 24 adet 4+1 konut bulunuyor. Toplam 5 bloktan oluşacak projenin 30 ay içerisinde tamamlanması öngörülüyor.




FİKİRTEPE'YE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ

Torkam İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, Fikirtepe’deki projeye büyük önem verdiklerini belirterek şunları söyledi:

“Fikirtepe son yıllarda en çok konuşulan semtlerimiz arasında yer aldı. Bu bölgede çok kıymetli projeler yapıldı ve yapılmaya da devam ediyor. Torkam İnşaat olarak biz de hem bilgi birikimimiz hem de tecrübemizle Fikirtepe’de yer almaya, bölgeye değer katmaya ve destek vermeye karar verdik. İhale sonrasında Kiptaş ile imzaladığımız sözleşmenin ardından çalışmalarımıza başladık. Kiptaş’ın Fikirtepe projesinde toplam 1.101 konuttan oluşan inşaat yapım işlerine yönelik sözleşmemizi imzaladık ve yer teslimini aldık. Hızlıca üretime geçerek hak sahiplerine müjdeli haberi ulaştırmayı amaçlıyoruz.