Konut Haberleri
24 Oca 2021 12:07 Son Güncelleme: 24 Oca 2021 12:13

Topaz Residence ön lansman satışları başladı... Topkapı'da ev-ofis

İstanbul’un E-5 otoyolu üzerinde yoğunlaşan üniversite ve iş hayatına yönelik ev-ofis ihtiyacını karşılamak için Topaz Residence projesinde satışlar başladı. Ön lansman avantajlarıyla satışa sunulan projede anahtar teslimlerinin Aralık 2022’de başlaması planlanıyor. Fiyatlar 888 bin TL ile 2 milyon 130 bin TL arasında değişiyor.

Topaz Residence ön lansman satışları başladı... Topkapı'da ev-ofis

İstanbul’un tarihi surlarının hemen dışında gün geçtikçe şekil değiştirerek büyüyen Topkapı’da üniversiteler ve iş yaşamına dair nüfus yoğunluğu artıyor. Bu artışla birlikte ortaya çıkan ofis ve konut ihtiyacına yönelik projeler geliştiriliyor.

3S Kale Holding’in 13 katlı 2 bloklu Topaz Residence projesi de bölgedeki ihtiyaca yönelik yükseliyor. 3 bin 780 metrekarelik paylaşımlı ofis alanının yer aldığı projede konut ve ofisler bir arada bulunuyor. Projenin dikkat çeken mimarisinde dünya çapında ödüllere sahip Viva Architects imzası var.

Topaz Residence çevresinde 3 üniversite, yoğun çalışma ofisleri ve üretim tesisleri bulunuyor. Öğrencilere, çalışanlara ve çekirdek ailelere yönelik geliştirilen projede yaşam alanlarının büyüklükleri de değişen ihtiyaçlara göre planlanıyor. Projede 228 daire bulunuyor. Akıllı 1+1 ve açık / kapalı mutfaklı 2+1 tip daire ve yeni çalışma trendlerine uygun ‘ev-ofis’ seçenekleri sunuluyor.

FİYATLAR 888 BİN TL'DEN BAŞLIYOR

Ön lansmana özel olarak gerçekleştirilen ödeme sisteminde peşin 13 bin 500 TL, yüzde 30 peşin ve 24 ay vadeli satış seçenekleri yer alıyor. Daire fiyatları 888 bin TL’den başlıyor. Alıcının tercihlerine göre değişen fiyatlar 2 milyon 130 bin TL’yi buluyor. Projede anahtar teslimlerinin Aralık 2022’de başlayacağı belirtiliyor.

ULAŞIM AVANTAJINA SAHİP

Topaz Residence projesi Zeytinburnu, Bakırköy, Bahçelievler ve Yeşilköy gibi ilçelere komşu ve ulaşım aksının üzerinde bulunuyor. Otomobille 10 dakikalık mesafede bulunan Avrasya Tüneli ile Anadolu Yakası’na geçiş avantajı da bulunuyor. Davutpaşa YTÜ, Merter Metro İstasyonu, Cevizlibağ Metro İstasyonu ve Cevizlibağ Tramvay durağı seçenekleri de yürüme mesafesinde yer alıyor.