Konut Haberleri
19 Ara 2015 16:12 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:55

TOKİ'den müjde! 6 bin yeni konut

TOKİ, yeni dönüşümlerine devam ediyor. Tüm Türkiye'de yeni projelere imza atan TOKİ, yeni konutların da yapımına başlıyor

TOKİ'den müjde! 6 bin yeni konut
TOKİ Başkanı Ergün Turan, Manisa'da 5 bin 500 konutun inşa edileceği alanda incelemelerde bulundu.. AK Parti Manisa Milletvekilleri Recai Berber, Murat Baybatur ve İsmail Bilen ile birlikte Yunusemre ilçesi Akgedik bölgesine giden TOKİ Başkanı Turan, söz konusu projenin Türkiye ve TOKİ açısından dönüşüm başlangıcı niteliğinde odluğunu söyledi.

TOKİ'nin ciddi bir ekiple çalıştığını vurgulayan Başkan Turan, söz konusu projenin TOKİ'nin vizynonu açısından çok önemli olduğunu belirterek, projenin ilk etabı için ihale yapıldığını ve açlışmaların başladığını, Mart ayında içinde ikinci etap için de ihale gerçekleştirileceğini söyledi.

Turan, projenin 3'üncü etabının ihalesinin ise 2016 yazı bitmeden gerçekleştirileceğini belirterek, basın mensupları için inşa edilecek olan 2 oda 1 salon tipindeki dairelerin büyük bir kısmının 3 bin 200 liranınaltında gelrli olan lara verileceğini söyledi.
ETİKETLER
#TOKİ #toki ev