Toki
22 Mayıs 2014 15:51 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:05

TOKİ'den indirim baharı

TOKİ'nin merakla beklenen konut ve dükkan indirimlerinin sonbahar aylarında gerçekleştirileceği öğrenildi.

TOKİ'den indirim baharı
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından satışa sunulan konutlarda indirim olup olmayacağı konusu netliğe kavuştu. TOKİ tarafından neredeyse her yıl uygulanan ve çeşitli kampanyalar ile konut ve dükkan satışı gerçekleştirilirken 2014 yılı için bu dönem henüz açıklanmamıştı.

Yapılan araştırmalara göre TOKİ’de şu an için herhangi bir indirim kampanyasının bulunmadığı öğrenilirken, indirim kampanyası için mevcut bir hazırlığın olmadığı belirtiliyor. TOKİ Strateji Daire Başkanlığı’ndan edinilen bilgiler ışığında TOKİ’NİN 2014 yılı indirim kampanyasını sonbahar aylarında gerçekleştireceği belirtiliyor.

Eylül ve Ekim aylarını kapsayacak kampanya dönenimde konut ve dükkan satış fiyatlarında indirime gidilecek. İndirim oranı henüz belli değilken bu oranı Strateji Daire Başkanlığı’nın dönem şartlarına göre belirleyeceği belirtildi.

TOKİ tarafından konut ve dükkanların indirimle satışa sunulacağı dönem TOKİ resmi sitesinden ilan edilecek. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan indirim kampanyasında üretilen konut ve dükkanlara olan taleplerde patlama yaşanması beklenirken dönemin çok hareketli geçeceği söyleniyor.

Pek çok yatırımcı TOKİ’den konut ve iş sahibi olmak için indirim dönemini beklediği kulislerde konuşulurken bu dönemin hem yatırımcı hem de TOKİ açısından faydalı bir dönem olacağı aşikar.