Güncel
14 Oca 2021 11:50 Son Güncelleme: 14 Oca 2021 12:10

TOKİ'den büyük fırsat! 422 TL taksitle ev

TOKİ, dar ve orta gelirli vatandaşlar için konut üretmeye devam ediyor. TOKİ'nin 2021 yılında satışa sunacağı konutların duyurusu yapıldı. Duyuruda en dikkat çekici olan 422 TL taksitli ödemelerle sahip olunan evler... İşte detaylar...

TOKİ'den büyük fırsat! 422 TL taksitle ev

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ucuz konut projeleri ile dar gelirli vatandaşlar için düşük peşinat ve aylık taksitleri kira öder gibi ev sahibi olmaları için 2021 yılı listesini açıkladı.

TOKİ 2021 yılında Türkiye genelinde yapacağı konut satış listesini açıkladı. İşte 2021 yılının fırsat konut projeleri!

TOKİ Ocak 2021 Türkiye Geneli Konut Satış Listesi yayımlandı. Yayımlanan liste ile 9 farklı proje ile vatandaşlara düşük peşinat ve aylık taksit tutarları ile kolay bir şekilde ev sahibi olma imkanı sunuldu. 

TOKİ 2021 TÜRKİYE SATIŞ LİSTESİ 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan konut satış projeleri satış listesi ile 9 farklı ilde konut projeleri için başvurular kabul edilmeye devam ediliyor. Aralarında Afyonkarahisar, Çorum, Denizli, Gaziantep, Karabük, Mersin, Niğde, Rize ve Van'ın yer aldığı 9 ilde ucuz TOKİ konut satışları için başvurular alınmaya devam ediliyor. 

İlan edilen projelerde alt gelir grubu ve orta gelir grubu konutlar için başvurular kabul edilirken bazı projeler açık satış yöntemi ile yani kurasız olarak yapılırken 2 projede ise kuralı satış yapılacak. TOKİ Karabük Merkez Belen konut projesi için kura çekimi 29 Ocak 2021 tarihinde, Rize ili Güneysu Kentsel Dönüşüm Projesi için ise 21 Ocak 2021 tarihinde kura çekimi yapılacak. 

TOKİ'DEN EV SAHİBİ NASIL OLUNUR

TOKİ'den ev sahibi olmak isteyen kişiler başvurularını Halkbank ve Ziraat Bankası üzerinden yapmaktadır. Süreçte TOKİ tarafından satışa sunulan konutlar için tüm ilanlar TOKİ GOV TR resmi internet sitesi üzerinden yayımlanmaktadır. Sitede yer alan tüm konut projeleri için belirlenen başvuru tarihi, son başvuru tarihi, peşinat tutarı ve aylık taksit rakamları ile başvuru koşulları tek tek açıklanmaktadır. 

AYLIK 422 TL TAKSİT 

Bu koşulları kabul eden kişiler yine ilanda belirtilen Ziraat Bankası ya da Halkbank şubeleri üzerinden başvuru yapabilmekte olup şu anda en düşük konut peşinatı 15 bin TL ve en düşük aylık taksit tutarı da 422 lira olarak uygulanmakta olup söz konusu fiyatlar TOKİ Çorum konut projesi için geçerlidir.