Konut Haberleri
26 Ara 2015 12:57 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:56

TOKİ'de teslim heyecanı

TOKİ, herkesi ev sahibi yapmaya devam ediyor. Ürgüp TOKİ Konutları 2. Etap projesinde oturum 2016 yılının ilk ayında başlıyor

TOKİ'de teslim heyecanı
TOKİ Türkiye'nin her yerinde ev sahibi yapmaya devam ediyor. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Nevşehir Ürgüp'te tarafından inşa edilen ilk etap konutlarında oturum başlamış ardından da inşaat çalışmalarının hemen başlaması beklenen ikinci etapta ihalenin iptal edilmesi ile 4 aylık bir gecikme yaşanmıştı.

Toplam 405 konuttan meydana gelen Ürgüp TOKİ Konutları 2. Etap projesinin Özensan AŞ. tarafından TOKİ'ye geçici kabul başvurusu yapıldı. Yüklenici firmanın konutlar için iskan alması ve TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO'nun site yönetimini oluşturması işlemlerinin ardından çalışmaların hızlandığı projede oturum başlamak üzere.

Projenin son durumu hakkında açıklamada bulunan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, 2016 yılının ilk ayı itibari teslim sürecinin başlayacağını bu sebeple de hak sahibi vatandaşların ekonomik hazırlıklarını yağmaya başlamalarının doğru olacağını söyledi. Projenin ilk etabında doğalgaz sorunu yaşandığnı ancak ikinci etapta böyle bir sorun yaşanmayacağını da belirten Başkan Yıldız, ev sahiplerine yeni yılda huzurlu bir hayat temenni ettiğini de sözlerien ekledi.