Toki
05 Ara 2020 14:36 Son Güncelleme: 05 Ara 2020 14:58

TOKİ düşük peşinat 120 ay vadeli iş yeri satacak

TOKİ uygun cazip şartlarda iş yeri satışı yapacağın duyurdu. 21 ildeki iş yerlerinin satışı hakkında TOKİ'den açıklama yapıldı.

TOKİ düşük peşinat 120 ay vadeli iş yeri satacak

TOKİ yüzde 10 peşinat 120 ay vadeyle iş yeri satışı yapacağını duyurdu. Resmi intersen sitesinden yaptığı duyurada TOKİ Başkanlığı, iş yeri satışlarının 21 ilde yapılacağını açıkladı. 

TOKİ Cazip şartlarda 107 dükkan satışı yapacağını duyurdu. TOKİ Başkanlığı dükkanların ihale ile satılacağını açıklarken, cazip ödeme koşulları hakkında da bilgi verildi.

TOKİ'nin 21 şehirdeki dükkan satış ihaleleri Aralık ayının ortasında gerçekleştirilecek. TOKİ Başkanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden yeni bir ihale ilanı duyuruldu.

Aralık ayının ortasında gerçekleştirilecek ihaleler ile tamamlanan projelerde yer alan işyerleri satılacak. Çok sayıda şehirde yapılacak işyeri satışları için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın ilan ettiği tüm bilgiler şöyle:

TOKİ BAŞKANLIĞI HANGİ İLLERDE DÜKKAN SATIŞI YAPACAK 

TOKİ hangi illerde dükkan satışı yapacağını açıkladı. 21 ildeki dükkanlarını ihale ile satışa çıkaracak olan TOKİ'den yapılan duyuruda o şehirler şöyle sıralandı: Adana, Aksaray, Amasya, Ankara, Ardahan, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, İstanbul, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırşehir, Konya, Niğde, Rize, Siirt, Trabzon ve Uşak.