Konut Haberleri
23 Eki 2020 18:20 Son Güncelleme: 23 Eki 2020 18:23

TOKİ Denizli Çardak'ta 40 konutu satışa çıkardı! Taksitler 612 TL'den başlıyor

Denizli Çardak TOKİ Projesi'nde 40 konut satışa çıkarıldı. Alt gelir grubu ve orta gelir grubundaki konutların taksitler 524 TL'den başlıyor.

TOKİ Denizli Çardak'ta 40 konutu satışa çıkardı! Taksitler 612 TL'den başlıyor

TOKİ Denizli Çardak projesindeki 40 dairesi satışa çıkardı. Alt gelir grubu ve orta gelir grubuna ait dairelerin taksitleri 524 TL'den başlıyor. 2+1 ve 3+1 konut satışı yapılacağını ilan eden kurum, satışların başvuru önceliğine göre yapılacak. 

Çevre ve Şehirclik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli'nin Çardak İlçesinde yer alan konut projesinden 40 konut satışı yapılacağı açıklandı.

Alt gelir grubu için 2+1, orta gelir grubu için ise 3+1 konut satışı yapılacak. Başvurular ekim sonu itibariyle kabul edilecek. 

AÇIK SATIŞ İLE SAHİPLERİNİ BULACAK

Çardak TOKİ Projesinden satışı yapılacak olan konutların tamamı açık satış ile olacak.  Herhangi bir ihale yada kura sürecinin olmadığı satışlara önce başvuruda bulunan vatandaşlar konutları alacaklar. Başvuruların açık olduğu konutlar için son başvuru tarihi ise 31 Aralık. Ancak konutların o tarihe kadar satılması durumunda, son konutun satıldığı gün başvurular kapacak. 

 TOKİ Başkanlığı'nın vatandaşlara sunduğu en önemli avantaj ödeme noktasında oluyor. Vatandaşlar konutların belli bir değeri kadar peşinat ödemesi yapıyorlar. Bu peşinat ödemesi yüzde 10 ile yüzde 25 arasında değişiyor. Peşinat sonrası kalan borç ise 240 aya kadar vadelendirilebiliyor.