Güncel
06 Haz 2019 16:49 Son Güncelleme: 06 Haz 2019 18:48

'THY yöneticisi eşi yürümesin diye uçak getirtti'

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün'ün eşiyle birlikte Atatürk Havalimanı'ndan yapacağı seyahat için uçakların pasaport kontrolüne yakın bir noktaya park edilmesi talimatı verdirdiği öne sürüldü.

'THY yöneticisi eşi yürümesin diye uçak getirtti'

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün'ün eşiyle birlikte Atatürk Havalimanı'ndan yapacağı seyahat için uçakların pasaport kontrolüne yakın bir noktaya park edilmesi talimatı verdirdiği öne sürüldü. Airport Haber Genel Yayın Yönetmeni Ali Kıdık'ın paylaştığı 2017 yılına ait maillere göre, uçakların pasaport kontrolüne yakın kapılardan birine park edilmesi talimatının THY Basın Müşavirliği Büro Şefi tarafından verildiği görülüyor.

Üstün, son günlerde 40 kayyım şirketindeki yönetim kurulu üyeliği göreviyle gündeme gelmişti.

Airport Haber Genel Yayın Yönetmeni Ali Kıdık'ın verdiği bilgilere göre, Yahya Üstün'ün 2017 yılında eşi ile birlikte Atatürk Havalimanı'ndan Londra'ya yapacağı seyahat için uçakların pasaport kontrolüne yakın olan 215, 216 ya da 217 numaralı kapılardan birine park edilmesi istendi. Kıdık, talimata ilişkin verileri "THY Basın Müşaviri Yahya Üstün eşi yürümesin diye uçakların pasaport kontrolüne yakın yere park edilmesi talimatını işte böyle veriyor" şeklinde paylaştı.