Güncel
24 Oca 2021 10:00 Son Güncelleme: 24 Oca 2021 11:54

The Superior Suites projesinde 9 bin TL kira garantisi

Kağıthane Cendere Caddesi üzerindeki The Superior Suites projesinden konut alanlara 9 bin TL kira geliri garantisi veriliyor. Pandemiyle birlikte yaşanan ekonomik daralmada firmanın vaadi dikkat çekiyor.

The Superior Suites projesinde 9 bin TL kira garantisi

Ege Yapı tarafından Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde inşaa edilen The Superior Suites projesinde dikkat çeken bir kampanya yürütülüyor. Covid-19 pandemisinin etkisiyle yaşanan ekonomik daralmada Ege Yapı, The Superior Suites Kordon İstanbul’daki konutlar için 60 ay 9 bin TL kira geliri garanti ediyor.
 
The Superior Suites projesinde lansmana özel fiyatlarla satışlar devam ediyor. ”Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi” seçilen The Superior Suites’in konseptinde tüm konutlarda balkon bulunuyor.
 
The Superior Suites’de özel bir işletme modeli uygulandığı belirtiliyor. Projede, uzun ya da kısa süreli konaklama hizmetlerinin yanı sıra yeme-içme servisi, açık hava toplantı, etkinlik alanları ve çalışma alanları ile hizmet sağlayan profesyonel bir işletme modeli uygulanıyor. Satın alınan özel dekorasyonlu ünitelerin işletilmesi ile birlikte geleneksel gayrimenkul yatırımından çok daha fazla ve hızlı kazanç sağladığı belirtiliyor.
 
The Superior Suites projesinin İstanbul’un iş merkezlerinin yer aldığı Levent ve Maslak’ın yakınındaki konumuyla kira getirisi avantajına sahip olacağı öngörülüyor. Bölge ayrıca, yanı başında, çevresinde bulunan alışveriş merkezleri ve üniversiteler bulunuyor.

Yaşamak için ya da yatırım fırsatı olarak sunulan projede 1+0, 1+1 ve 2+1 olmak üzere farklı tip ve özelliklerde özel dekorasyonlu 3 süit seçeneği bulunuyor.

Lansmana özel fiyatlarla satışların devam ettiği projede Ege Yapı finansmanıyla 40 ay vade imkânı sunuluyor. Bankasız, faizsiz ve masrafsız yatırım fırsatı olarak değerlendirilen projede en düşük konut fiyat 1 milyon 300 bin TL olarak belirlendi.