Konut Haberleri
26 Oca 2018 16:35 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:38

The Mandarins Acıbadem verdiği sözü tuttu

1.2 milyar TL yatırımla Avrasya Tüneli’nin Anadolu yakası çıkış noktasında iki etap olarak inşa edilen The Mandarins Acıbadem projesinin 22 katlı iki bloktan oluşan ilk etap inşaatı söz verildiği gibi ilk yılında tamamlandı.

The Mandarins Acıbadem verdiği sözü tuttu
Mandarins Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem, sahip olduğu özellikleri sayesinde 5 yıldızlı yaşam konforu sunacak. Dış yüzeyi kış ve yaz aylarında enerji tasarrufu sağlayan solar dış cephe kontrol sistemi ile kaplanan projenin ilk etabında, metrekareleri 70 ile 287 arasında değişen ve 1+1’den 5+1 dublekse uzanan 493 daire yer alıyor.

Yapı maliyetlerine rağmen süreyi aşmadık

Projenin yüksek inşaat maliyetlerine rağmen kent kültürüne uyumlu, teknolojik donanımlarla inşa edildiğini ifade eden Mandarins Gayrimenkul Satıştan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Emin Can Aydın, “Tavan yüksekliğini 3.15 metre olarak tasarladığımız The Mandarins Acıbadem’de demir, beton ve diğer yapı malzemelerinin maliyetleri artmasına rağmen hiç duraksamadan konut sahiplerine taahhüt ettiğimiz gibi 1.etap inşaatımızı tamamladık. Tüm ince işçiliklerin de tamamlanması ile Mayıs ayında ev sahiplerimiz dairelerine yerleşmeye başlayacak, yatırımcılar da Nisan ayından itibaren konutlarını kiraya verme işlemlerini gerçekleştirebilecekler” dedi.

Lokasyon olarak çok avantajlı

Akasya AVM’nin yanında iki etap olarak inşa edilen proje, başta 15 Temmuz Şehitler Köprüsü olmak üzere, Ünalan metrosu, Uzunçayır metrobüs durağı, Göztepe Medical Park Hastanesi, Doğa Koleji ve Doğuş Üniversitesi gibi önemli lokasyonlara yakınlığı ile de dikkat çekiyor.