Yeni Projeler
13 Mayıs 2014 12:51 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:02

The House Residence görücüye çıktı!

Bomonti'de yükselen bir projenin daha detayları belli oldu. Bugün görücüye çıkan Yenigün İnşaat'ın yaşama geçirdiği The House Residence'ta farklı bir anlayışla tasarlanan 155 daire 2016 yılı içerisinde teslim edilecek...

The House Residence görücüye çıktı!
Yenigün İnşaat, İstanbul'da yapmayı planladığı yepyeni ilk projesinin tanıtımını yaptı: The House Residence Bomonti. 155 daire olarak planan projenin tüm ayrıntıları belli oldu.



11 ülkede faaliyet gösteren Ankaralı Yenigün'ün İstanbul'daki ilk gayrimenkul geliştirme projesi The House Residence Bomonti 95 milyon dolarlık yatırım değerine sahip. 3 bin 500 metrekare arazi üzerinde butik proje konseptiyle yükselecek olan Yenigün İnşaat'ın Bomonti projesinde 1+0, 1+1 ve 2+1 residencelar yer alacak. Projede;

41 – 45 m2 aralığında 100 adet 1+0 apart daire,   
85 – 95 m2 aralığında 45 adet 1+1 apart daire,
108 – 199 m2 aralığında 10 adet 2+1 apart daire ve penthouselar bulunacak.

Metrekaresi 4 bin 500 dolar

Projenin basın lansmanında konuşan  Yenigün İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cihat Kılıç,The House Residence'ın İstanbul'daki ilk proje olması nedeniyle butik bir konseptle her ayrıntısını düşünerek tasarladıklarını dile getirdi ve şunları ekledi: "Bu projede özellikle farklı bir çalışma ortaya çıkarmaya özen gösterdik. Yurtıdışında ilgiyle gezdiğimiz şehir meydanı, semt meydanı konseptini Bomonti'de oluşturma düşüncesiyle yola çıktık.Başlangıç fiyatı olarak metrekaresini 4 bin 500 dolar olarak belirledik. Projemizdeki en düşük maliyetli dairenin fiyatı 200 bin dolar."

2016 yılı Mayıs ayında tamamlanması plananan The House Residence projesi içerisinde The House Hotel de yer alıyor.Otel, projenin ilk 3 katında 51 odasıyla hizmet verecek. The Residence Lounge, The Club Office,The Garden Terrace,The Dining Room gibi çok çeşitli ortak kullanım alanları sunan projede otel ile rezidansların sosyal alanları ise ayrı şekilde tasarlanacak.



Hilton Hotel'e yeni komşu

The House Residence Bomonti'nin ön cephesinde Hilton Hotel, kuzey cephesinde Mimar Sinan Üniversitesi Bomonti Kampüsü, güney cephesinde Rixos Bomonti, batı cephesinde Fransız Fakirhanesi, ve doğu cephesinde Bomonti Organik Pazarı yer alıyor.

Projede ilkler

•    Bomonti'nin işletme markası ile bir ilk
•    The House Grubu ilk rezidans projesi
•    Yenigün'ün İstanbul'da ilk konut projesi
•    Yenigün ilk kez gayrimenkul geliştirme projesi