Konut Haberleri
24 Mayıs 2016 10:31 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:22

TFF ve CLK’dan elektrik işbirliği!

CLK Boğaziçi Elektrik, “Taraftarın Enerjisi Sahada” kampanyasına imza atıyor. Bununla, indirimli elektriğin yanı sıra resmi ürünlerden oluşan taraftar hediye paketleri sunacağını açıkladı...

TFF ve CLK’dan elektrik işbirliği!
CLK Boğaziçi Elektrik, gelecek ay UEFA EURO 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda mücadele edecek A Milli Futbol Takımı ürünlerini içeren kampanya başlattı. 4.5 milyon aboneye sahip CLK Boğaziçi Elektrik, içeriği Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile birlikte hazırlanan “Taraftarın Enerjisi Sahada” kampanyasıyla Serbest Tüketici Sözleşmesi yapanlara indirimli elektriğin yanı sıra Türkiye A Milli Takımı’nın ilk defa UEFA EURO 2016’da giyeceği özel tasarımlı resmi formaları hediye edilecek. Serbest tüketiciler formanın yerine indirime ek olarak Türkiye A Milli Futbol Takımı resmi tişörtü, şapkası, futbol topu ve atkısından oluşan taraftar hediye  paketlerini de seçebilecek.           

CLK Boğaziçi Elektrik Genel Müdürü İbrahim Gümüşlü, milyonların heyecanına ortak olmayı amaçladıklarını dile getirerek, “Hem mesken hem  de ticarethane abonelerimiz için hazırladığımız kampanyamızın gelecek ay başlayacak Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde yoğun ilgi göreceğini düşünüyoruz” dedi.

Kampanyayla birlikte yıllık tüketimi 10 bin kWh’tan (aylık fatura ortalaması yaklaşık 350 TL) büyük olan tek zamanlı mesken ve ticarethane aboneleri elektrik indirimine ek olarak Türkiye Futbol Federasyonu ile birlikte hazırlanan 5 farklı hediye  paketinden birisine sahip olabilecek. 24 ay süre ile taahhüt veren ilk 2 bin 600 kişiye sunulacak.