Konut Haberleri
09 Haz 2017 13:33 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:13

Teknik Yapı'dan Kartal'a 750 milyon liralık yatırım!

Markalı konut üreticisi Teknik Yapı, Kartal'da 750 milyon liralık yatırımla Deluxia Park projesini hayata geçiriyor.

Teknik Yapı'dan Kartal'a 750 milyon liralık yatırım!
Kartal’da yüksek prim ve marka kalitesini yansıtan projelerle tanınan Teknik Yapı,  Deluxia Park  ile kentsel dönüşüme kaldığı yerden devam ediyor.

Teknik YapıYönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım ve Başkan Vekili Umut Durbakayım ve Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Çimen projeyle ilgili bilgiler verdi.

İstanbul’un Kartal semtinde hayata geçecek Teknik Yapı imzalı ‘ Deluxia Park  Residence’, 35 katlı 1 rezidans, 6’şar katlı 2 ofis olmak üzere toplam 3 bloktan oluşuyor. 35 katlı rezidans kulesi, 1+1'den 3+1'e kadar toplam 364 homeofis özellikli lüks rezidans daireden oluşuyor. ‘ Deluxia Park  Residence’ 7.157 m² alan üzerinde, 34 ticari üniteyi barındıran 6 katlı ofis blokları ise 1.900 m²’lik alanda yükseliyor.

Nazmi Durbakayım projenin bulunduğu bölgenin tarihi öneminden de bahsederek Dragos Arkeolojik Bölgesi'nin ve Byros Sarayı harabeleri gibi birçok mirasın bölgede yer aldığını söyledi. Nazmi Durbakayım, arsa sahibi olan Diktaş'ın anısını yaşatmak içinde bir müze kuracaklarını sözlerine ekledi.

Proje bitiminde 70 değer kazanması öngörülüyor
Umut Durbakayım da projenin Anadolu Yakası'nın kalbinde yer aldığına dikkat çekerek hemen yanında metro hattının ve otobanın yer aldığını, Anadolu Adliyesi'ne 10 dakika ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika mesafede yer aldığına dikkat çekti.

Durbakayım, daha önceki projelerinin ortalama yüzde 60-70 prim yaptığını söyleyerek, "Bu projeyede çok yoğun başvuru aldık. Dolar ve Eurodan daha fazla kazandıracak. Yine yüzde 60-70 prim yapacağını öngörüyoruz" diye konuştu

36 ayda teslim
Umut Durbakayım, homeofis tarzı rezidans dairelerin bulunduğu  Deluxia Park Residence projesindeki metrekare fiyatlarının 6 bin 380 liradan başlayacağını ve teslimlerin 36 ayda yapılacağını aktardı.

 Deluxia Park  projesinin toplam değerinin 750 milyon lira olduğu bilgisini veren Umut Durbakayım,  Deluxia Park  Residence için bu hafta sonundan itibaren ön talep toplanacağını, projede yer alan ticari ünitelerin de yılsonuna doğru satışa sunulacağını sözlerine ekledi.
Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Çimen de 51 metrekare olan 1+1 dairelerin 339 Bin TL'ye satıldığını açıkladı.

 Deluxia Park  projesinin ikinci ayağını oluşturan  Deluxia Park  Business projesinin ise yılın üçüncü çeyreğinde satışa çıkacağı bilgisini paylaşan Umut Durbakayım “RESIDENCE projesinin hemen karşısında hayata geçecek olan BUSINESS projesi, 35 katlı bir kuleden oluşuyor. Tamamı ofislerden oluşan projede 414 bağımsız bölüm yer alıyor.

BUSINESS projesi, 18. katta yer alan geniş ve şık restoranı, 19. kattaki fitness merkezi ve sauna yoğun iş hayatının tüm stresini atabileceğiniz şekilde tasarlandı” açıklamasında bulundu.