Konut Haberleri
28 Eki 2017 18:15 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:31

Teknik Yapı Trabzon'a yöneldi!

4 milyar TL olacak 4 projeyi hayata geçirecek olan Teknik Yapı, Trabzon'u da inceliyor. Firma ayrıca Bodrum'da arsa topluyor.

Teknik Yapı Trabzon'a yöneldi!
Yatırımlarına ara vermeden devam eden Teknik Yapı yeniden yatırım atağına kalkıyor. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; firma 6 ay içinde 2 tanesi İstanbul Kartal ve Fikirtepe'de diğeri de İzmir'de olmak üzere toplam 4 milyar TL'lik 4 yeni proje yapacak.

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, ekomomiye katkı için hereket hızlarını artırdıkları ifade etti. Durbakayım, "Biz hep kriz dönemlerinde gaza bastık. Durup beklemedik. Bizler bu sektörde hancıyız yolcu değil. Şu anda kriz yok ama bu dönem işler biraz ağır gidiyor" şeklinde konuştu.

Kartal'da kentsel dönüşüm

Teknik Yapı Kartal'da Tekel çalışalarının kooperatifinde kentsel dönüşüm projesi yapacak. Yeni inşa edilecek proje 1.100 konut olarak planlandı. Firma ayrıca Kartal Diktaş Ören Bayan İplik Fabrikası'nın arasında da proje geliştiriyor.

Fikirtepe'de 2 proje daha

Fikirtepe'de hayata geçirdikleri 3'ncü projeleri olan Uplife Kadıköy’ün devam ettiğini ifade eden Durbakayım, bölgede  2 projeleri daha olacağını söyledi. Durbakayım, "Fikirtepe’yi biz tek başımızı yapsak bugün biterdi ve değeri en az yüzde 30 fazla olurdu. Teknik ve maddi yeterliliği olmayan firmalar Fikirtepe’nin şansızlığı oldu. Hayatında yapmış olduğu hacmin 10 katı işe giren firmalar daha belediye ruhsat harçlarında boğuldu kaldı" dedi.

İzmir ve Trabzon

Teknik Yapı İstanbul'un dışındaki ilk projesini Denizli'de hayata geçirdi. İstanbul dışındaki ikinci projesi için İzmiri'i seçen firma, Bodrum Yalıçiftlik bölgesinde arazi topluyor. Umut Durbakayım, Trabzon'u incelediklerini söyledi.
ETİKETLER
#ev #proje #Teknik Yapı