Konut Haberleri
30 Eyl 2014 09:30 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:55

Tekfen ön talebe Dubai'de başladı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarları arasında yer alan ve geçtiğimiz hafta Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2014’de yeni projesini tanıtan ve büyük ilgiyle karşılanan Tekfen Emlak Geliştirme, yeni projesi için ön talep toplanmaya da başladı.

Tekfen ön talebe Dubai'de başladı!
İstanbul’un son dönemde en gözde yatırım bölgeleri arasında yer alan Esenyurt’ta hayata geçirilen proje, ana arterlere ve toplu ulaşım araçlarına olan yakınlığıyla dikkat çekiyor. E-5 ve TEM bağlantı yolunun kesiştiği yolun üzerinde üçüncü havalimanına ve üçüncü köprü bağlantılarına oldukça yakın bir noktada yer alan proje, merkezi bir konumda bulunuyor.

Lokasyonunun yanı sıra sunacağı yaşam standardı, fonksiyonellik, kalite ve sosyal olanaklarla fark yaratacak olan proje, “hayatının evine” sahip olmak isteyenlerin kendilerini farklı ve özel hissetmelerini sağlayacak.

1.424 konut ve 25 ticari ünitenin yer aldığı proje, sosyal imkanları ve geniş yeşil alanları ile dikkat çekiyor. Projede 70 metrekare ile 260 metrekare arasında değişen daire seçenekleri bulunuyor.

Projeye ön talepte bulunmak isteyenler www.tekfenemlak.com web adresinden veya 0212 3593700 numaralı telefondan  taleplerini  ileterek, öncelikli satın alma avantajlarından yararlanabilirler.