Konut Haberleri
09 Ağu 2016 16:22 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:33

TEB konut kredisi faizlerini düşürdü!

TEB, Ağustos ayı boyunca başlattığı kampanya kapsamında, konut kredisi fazilerini yüzde 0,99'a düşürdü..

TEB konut kredisi faizlerini düşürdü!
Ev sahibi olmak isteyenlere özel Ağustos ayı boyunca geçerli olcak yeni bir kampanya başlatan Türk Ekonomi Bankası (TEB), konut kredisi faizlerini yüzde 0,99 seviyesine kadar düşürdü.

TEB'in konut kredisi kampanyası kapsamında 12 ay vadede yüzde 0,99, 36 ay vadede yüzde 1,03, kalan vadelerde ise yüzde 1,06 faiz uygulanıyor.

Kampanyaya ilişkin açıklamada görüşlerine yer verilen TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, kampanya kapsamında tüm müşterilerine yüzde 0,99'dan başlayan oranla konut kredisi sunduklarını, vadeye göre faiz oranının da arttığını söyledi. TEB olarak önemli olanın müşterileirn bütçe ve ihtiyaçlarına uygun çözümü üretmek olduğunu vurgulayan Mendi, kampanya ile sadece faiz oranlarının düşmediğini, konut kredisi kullanmak isteyen müşterilere kredi talebi sonuçlanma süresinde de kolaylık sağlandığını, örneğin maaşlı çalışan müşterilere özel olarak  gerekli evrakları tamamlamaları halinde 3 saat içinde kredi sonucunu verdiklerini belirtti.