Dekorasyon
11 Mar 2013 12:29 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:18

Suyun tasarımla buluşması “Yeni nesil lavabolar”

Yenilikçi ve hayalperest lavabo tasarımları banyoda farklı deneyimler keşfetmenizi sağlıyor. Şaşırtıcı formlar, farklı malzemelerin bir araya gelişi ve suyun yeni nesil lavabo tasarımlarına doğru kusursuz akışı.

Suyun tasarımla buluşması “Yeni nesil lavabolar”

Günümüz hayatında, modernleşen ev dekorasyonları ile banyolar da bu değişiklikten payını almaya başladı. Bize gerçekten keyif veren mekanlardan biri olan banyolar; kendimizle baş başa kaldığımız; suyun saflığını hissettiğimiz, rahatladığımız yerdir. Gelişen ve değişen modern banyo tasarımlarında banyo aksesuarlarındaki değişim de göz dolduruyor. Banyo aksesuarlarının teknolojiyi takiben gelişmesi ile birlikte, lavabolar da daha estetik ve şık bir hal almaya başladı.

 

 

Sıra dışı tasarımlar
 
Son yıllarda teknolojinin gelişmesi ve tasarımcıların hayal gücünün artmasıyla birlikte banyolarda sıra dışı lavabo modelleri ortaya çıkmaya başladı. Tasarımı ile sıra dışı görünen bu lavabolar şıklıkları ile göz kamaştırırken, işlevsellikleri ile de hayatı kolaylaştırıyor.
 
 
Asimetrik modeller
 
Pek çok malzemenin bir arada kullanıldığı yeni nesil lavabolar, bu özellileri sayesinde her ortama kolaylıkla uyum sağlayabiliyor. Özellikle son yıllarda ilgi gören ahşap lavabo modelleri estetik görünüşüyle dikkat çekiyor. Yine cam lavabo modelleri, kullanım kolaylığı ile hanımların en çok tercih ettiği lavabolar arasında yer alıyor. Kendinden desenli lavabo modelleri de diğer dikkat çeken lavabo modelleri arasında. Ayrıca asimetrik tasarlanmış banyo lavabo modelleri  kullanıldığı yerlerde modern görünüşüyle dikkat çekiyor.
 
 
Exclusive Homes