Güncel
03 Mar 2021 09:00 Son Güncelleme: 04 Mar 2021 08:28

Süreyya Yalçın Bodrum'daki işletmecileri üzecek! Evine öyle bir şey yaptırdı ki

'Sosyetik güzel' olarak sıfatlandırılan Süreyya Yalçın, Bodrum'daki lüks villasında pandamı nedeniyle çok önemli bir değişiklik yaptı. Bu değişiklik Bodrum'daki mekan sahiplerini üzecek türden.

Süreyya Yalçın Bodrum'daki işletmecileri üzecek! Evine öyle bir şey yaptırdı ki

Magazin dünyasının ünlü isimlerinden Süreyya Yalçın, bu yaz Bodrum'daki işletme sahiplerini üzecek. Gittiği mekanlarda yaptığı harcamalar ve bıraktığı bahişişlerle de ünlü olan Süreyya Yalçın, Bodrum'daki villasında öyle bir değişim yaptı ki... 

Takvim gazetesindeki habere göre Süreyya Yalçın, Bodrum'a dönmek için düğmeye bastı. Pandemi yüzünden geçtiğimiz sene uzak kaldığı Bodrum'da lüks bir villa satın alan Yalçın, evine mini bir club yaptırdı. Konforu için bir de VIP minibüs alan Yalçın, daha Bodrum'a ayak basmadan 1 milyon lira harcadı. 

Sosyetik güzel Süreyya Yalçın eşi Ozan Baran ile birlikte senenin 9 ayını Miami'de geri kalan kısmını ise Bodrum'da yaşayarak geçiriyordu.

Pandeminin çıktığı Aralık 2019 yılından itibaren Miami'de bulunan 4 milyon dolarlık malikanesinden ayrılmayan Süreyya Yalçın ile Ozan Baran, bu yazı Bodrum'daki evlerinde geçirmek için hazırlıklara başladı. Kendi tasarım olan bikinileri ve servet değerinde taktığı aksesuarları ile modanın öncülerinden olan Süreyya Yalçın, Türkbükü'nde bulunan mekanların en iyi müşteri arasında yerini alıyor.

MEKAN SAHİPLERİNİ ÜZECEK 

Her defasında ödediği hesap kadar çalışanlara bahşiş bırakan Süreyya Yalçın, pandemi dolayısıyla Bodrum'daki villasının bir bölümünü club gibi dizayn ettirmiş. Eğlenmeyi seven Süreyya Yalçın, evine özel yaptırdığı club için hiçbir masraftan kaçınmamış. Eğlenceye düşkünlüğüyle bilinen Süreyya Yalçın, evine özel ses sistemi ve makaralı ses perdeleri de yaptırmayı ihmal etmemiş.

Coronavirüs nedeniyle mekanlara gitmekten çekinen Yalçın, artık evinde yakın dostlarıyla eğlenecek. Tabi ki bu durum en çok mekancıları üzecek. Bu arada özel tasarım bir VIP minibüs de yaptıran Süreyya Yalçın, daha Bodrum'a adım atmadan 1 milyon lira harcayarak Ege sevdasını gözler önüne serdi.