Konut Haberleri
16 Mayıs 2019 16:19 Son Güncelleme: 16 Mayıs 2019 16:48

Sur Yapı'dan ev almak isteyenlere özel fırsat!

Gayrimenkul şirketi Sur Yapı, ev sahibi olmak isteyenlere uygun vade seçeneklerinin yanı sıra ödemelere tam bir yıl sonra başlama fırsatı sağlayan yeni bir kampanya başlattığını duyurdu.

Sur Yapı'dan ev almak isteyenlere özel fırsat!

Gayrimenkul şirketi Sur Yapı, ev sahibi olmak isteyenlere uygun vade seçeneklerinin yanı sıra ödemelere tam bir yıl sonra başlama fırsatı sağlayan yeni bir kampanya başlattığını duyurdu. Kampanyanın hem oturumcuya hem yatırımcıya moral vereceğini belirten Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, vatandaşın tasarrufuna dokunmadan ev sahibi olabileceğini belirtti.

Gayrimenkul firması Sur Yapı ev almak isteyenler için yeni bir kampanya başlattığını açıkladı. İstanbul'da 9 ilçede 12 konut projesi ve Antalya projesini kapsayan kampanya kapsamında ev alacak kişilerin ödemelerine bir yıl sonra başlayabilmesine olanak tanındı.

Konuya ilişkin bilgilendirmede bulunan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, "Kampanyamızın adı 'Her yeni ev yeni bir yolculuk.' İstanbul'un iki yakasındaki 12 konut projesinde 120 ayda 0,98, 60 ayda ise 0,59 vade oranının uygulanacağı ve ödemelerin daha sonra başlayacağı kampanya kapsamında konut alıcısı, evini alıp peşinat ve taksitleri ödemeye tam bir yıl sonra başlıyor. Kepez-Santral bölgesinde 8 milyar lira yatırımla hayata geçirilen, Avrupa'nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Antalya projesinde de ilk sene taksitsiz, peşinatsız, ara ödemesiz bir fırsat sunuluyor" dedi. Ayrıca tamamı peşin ödemelerde yüzde 10'luk bir indirim de uygulayacak" dedi.

TESLİMLER BU YIL İÇİNDE BAŞLAYACAK

İlk etapta yer alan 93 bloktan oluşan 6 bin 417 dairenin tamamlanması için 24 saat aralıksız çalışıldığını ifade eden Altan Elmas, 2019 yılı içerisinde ilk etabın teslimlerinin başlayacağını bildirdi.

23 ÜLKE VATANDAŞINA SATIŞ YAPILDI

"Rusya, İngiltere başta olmak üzere Güney Kore dahil 23 farklı yabancı ülke vatandaşına satış gerçekleşti diyerek konuşmasını sürdüren Elmas şunları ifade etti:

"Türki Cumhuriyetler ve Körfez ülkelerinden de yoğun talebin olduğu projeye dünya üzerindeki Türk vatandaşları da çok sayıda alım gerçekleştirdi. İngiltere, Fransa, Avusturya, Belçika, İsviçre, İsveç, Almanya, Hollanda, Kanada, Norveç gibi 26 farklı ülkede yaşayan gurbetçi Türk vatandaşları Sur Yapı Antalya'dan ev sahibi oldu."

"TASARRUFLARINA DOKUNMADAN EV SAHİBİ OLABİLECEKLER"

Kampanyanın hem oturumcuya hem de yatırımcıya moral vereceğini belirten Elmas, "Yılın kampanyasını yapmaya çalıştık. İstanbul'un iki yakasındaki 12 projemizde ve Avrupa'nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğini taşıyan Antalya projemizle geniş bir portföy sunuyoruz. Hemen teslim projeler de dahil. Bahar havasını sektöre yansıtmak istiyoruz. Sur Yapı güvencesiyle finanse ettiğimiz kampanya özverili yaklaşımımızın bir yansıması oldu. Kampanya bünyesinde konut alıcısı gelip istediği projeden evini seçecek. Peşinatını, taksitlerini 1 yıl sonraya erteleyecek ve 1 yıl sonra ödemeye başlayacak. Böylelikle 1 yıl boyunca hiçbir ödeme yapmamış ve tasarruflarına dokunmamış olacak" şeklinde konuştu.

Altan Elmas son olarak, kampanyanın detaylarına Sur Yapı'nın resmi internet sitesinden ulaşılabileceğini ifade etti.