Konut Haberleri
11 Mayıs 2014 12:31 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:01

Sur Yapı'dan çekici kampanya

Sur Yapı “AZ AZ ÖDEYİN ÜSTÜ KALSIN!” KAMPANYASI ile müşterilerine lüks projelerinde birikimlerine dokunmadan kolay erişim ve müthiş bir yatırım fırsatı sunuyor

Sur Yapı'dan çekici kampanya
Bu yıl kuruluşunun 22.yılını kutlayan Sur Yapı, kurulduğu günden bu yana 3 milyon metrekare inşaat, binlerce konut, ofis ve iş merkezi hayata geçirerek birçok başarılı projeye imza attı.

Sur Yapı Exen İstanbul’da iddialı “Az Az Ödeyin Üstü Kalsın!” Kampanyası
Sur Yapı “AZ AZ ÖDEYİN ÜSTÜ KALSIN!” KAMPANYASI ile müşterilerinelüks projelerinde birikimlerine dokunmadan kolay erişim ve müthiş bir yatırım fırsatı sunuyor.

Kampanya kapsamında Exen İstanbul projesindemüşteriler tasarruflarına dokunmadan lüks ve konforlu bir konuta hiç peşinat ödemeden, 60 ay için 0,50, 120 ay için 0,74 oran ile kredi kullanabilecekler. Kalan tutarı ise Sur Yapı bünyesinde 4 yıl vade farksız eşit taksitlerle ödeyebilecekler. Böylelikle bu kampanya kapsamında lüks bir konutu sadece taksit ödeyerek satın alabilecekler.

Ayrıca kampanyada peşin ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı da bulunmakta. Hem oturumcu hem de yatırımcı müşterilere yönelik sunulan bu fırsatlar dışında her iki projede de yüzde 1 KDV fırsatı diğer önemli bir ayrıcalık olarak dikkat çekiyor.

Kampanya kapsamında örneğin 3+1 bir daireyi müşteriler herhangi bir peşinat ödemeden 9.165 TL taksitle 1. Taksitini ödeyip hemen teslim alacak ve oturmaya başlayacak. 

Konforlu geniş mekanları sevenler için tasarlanan 193 m² ve 213 m²  3+1 dairelerin örnek daireleri hazırlandı.