Konut Haberleri
21 Mayıs 2016 10:56 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:21

Sümeyye Erdoğan işte bu köşkte yaşayacak

Selçuk Bayraktar ile dünya evine giren Sümeyye Erdoğan'ın yaşayacağı evin tadilatı sürüyor. Yeni evlenen çift, Kandilli'ye taşınacak

Sümeyye Erdoğan işte bu köşkte yaşayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçen hafta Selçuk Bayraktar ile evlenen kızı Sümeyye Erdoğan Kandilli'ye taşınacak. 300 metrekarelik köşkün 5 odası, 2 salonu, 4 banyosu ve dev bahçesi var.

Çif­tin çok ko­nu­şu­lan İs­tan­bu­l'­da­ki ni­ka­hı­nın ar­dın­dan “ne­re­de otu­ra­cak­la­r” so­ru­su gün­de­me gel­di. Haf­ta için­de “Kan­dil­li'de bir köşk­te ya­şaya­cak­la­r” bil­gi­si­nin ga­ze­te­le­re yan­sı­ma­sı­nın ar­dın­dan, Sü­mey­ye ve Sel­çu­k'­un ye­ni ev­le­ri­ ortaya çıktı.

Tadilat gece gündüz devam ediyor



Çi­çe­ği bur­nun­da çift, Kan­dil­li sırt­la­rın­da bu­lu­nan ve Şer­min Çı­pa ile Ah­met Çı­pa'ya ait 300 met­re­ka­re bü­yük­lü­ğün­de­ki köş­kü sa­tın al­dı. Der­man So­ka­k'­ta yer alan ve 5 oda­sı, 2 sa­lo­nu, 4 ban­yo­su bu­lu­nan köşk için 1 mil­yon 400 bin do­lar (4 mil­yon 200 bin li­ra) öden­di­ği öğ­re­nil­di. Bo­ğaz man­za­ra­lı ve 200 met­re­ka­re bü­yük­lü­ğün­de bah­çe­si olan köşk 2015 yı­lın­da res­to­re edi­lip sa­tı­şa çı­ka­rıl­mış­tı.

Sü­mey­ye ve Sel­çuk Bay­rak­tar çif­ti evi al­dık­tan son­ra ta­di­la­ta baş­la­nı­lan köşk­te, şu an­da hum­ma­lı bir ça­lış­ma var. 20'ye ya­kın iş­çi hem evin içi­ni hem de dı­şı­nı ye­ni ge­lin ve da­ma­dın zev­ki­ne gö­re baş­tan aşa­ğı­ya ye­ni­li­yor. Yeni evlilerin yaz başında köşke taşınması öngörülüyor.

İsmail Şahin/Sözcü