Konut Haberleri
15 Mar 2015 07:27 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:28

Süleyman Şah'ta son nokta!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, inşası tamamlanan geçici Süleyman Şah Türbesi'nde incelemelerde bulundu..

Süleyman Şah'ta son nokta!
Suriye Eşmesi'nde yapımı tamamlanan Süleyman Şah Türbesi'nde incelemelerde bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Şah Fırat Operasyonu'nun ardından 3. Hudut Alayı 3. Hudut Taburu 8. Hudut Bölük Komutanlığı'na getirilen geçici türbeyi ziyaret edip daha sonra gittiği Süleyman Şah Türbesi inşaatında yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Güvenç, türbede devam eden alt ve üstyapı, çevre düzenlemesi ve yol çalışmalarını kendilerinin yürüttüğünü vurgulayarak, türbeye ulaşım sağlayacak beton yolun yapımının ve peyzaj çalışmasının yapıldığını, alt ve üst yapı çalışmalarının ise 10-15 gün gibi bir sürede tamamlandığını, vatandaşların türbeyi daha rahat ziyaret edebileceğini söyledi.

Emanetler, türbe inşaatı tamamlanana kadar, geçici olarak Kara Kuvvetleri Komutanlığı 3. Hudut Alayı 8. Hudut Bölük Komutanlığı'ndaki bir binada oluşturulan türbede muhafaza ediliyor.