Konut Haberleri
18 Mayıs 2014 03:49 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:03

StatüPark'ta yaşam ağustos'ta başlayacak

Pendik'te yükselen ve yüzde 70'i satılan StatüPark projesinde satış süreci devam etmekte olup yaşamın Ağustos ayı sonunda başlaması planlanıyor..

StatüPark'ta yaşam ağustos'ta başlayacak
Mostar Yapı, Evra Group ve Konut İnşaat işbirliği ile Pendik’te hayata geçirilen StatüPark projesinin yüzde 70’i satıldı. Satış sürecinin devam ettiği proje yoğun ilgi görüyor.

Milliyet'ten Yavuz Karaman'ın haberine göre, projenin yüzde 25-30 civarından prim oranı yakaladığını belirten Mostar Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Güven Uşak “Oturum başladıktan sonrada bu rakam oldukça artacaktır çünkü Pendik’in merkezinde olmamızın yanı sıra her yönüyle gerçekten kalitelinin ön planda tutulduğu bir proje oldu” diye belirtti.

Yerel seçimlerde inşaat sektöründe yaşanan durgunluğun StatüPark'a yansımadığını belirten Uşak, “Biz bu süreçte inşaatımıza hız kesmeden devam ettik ve şuan büyük oranda tamamlandı. Ağustos sonu gibi yaşam başlar” dedi.

Seçim sonrası satışların seçim öncesine göre daha hareketli olduğunu anlatan Uşak, “Faiz oranlarının birden yükselmesi piyasayı olumsuz etkilese de seçim sonrasında da vatandaşlarımızda faizlerin inme beklentisi var. Biz de projemizde nisan içinde güzel satış yaptık” dedi.

Pendik merkezde ve Marmaray’a 1 dk yürüyüş mesafesinde yükselen StatüPark projesi 2 blokta yer alan 218 dairenin yanı sıra kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna, buhar odası,  fitness center, çocuk parkı, bahçe kafeteryası ve seyir terası g,b, donatılardan meydana geliyor.

Kurtköy'de 160 dairelik yeni bir proje hayata geçireceklerini belirten Uşak, şunları söyledi:
“Kartalda metroya ve E-5’e  yakın ofis projesi çalışması yapılıyor. Pendik burnunda ses getirecek bir projemiz olacak. Çalışma aşamasında. Ayrıca çok yakında 157 dairelik Kurtköy’de Viaport’a ve havaalanına oldukça yakın bir projemiz daha olacak.”