Konut Haberleri
24 Şub 2017 15:11 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:01

Starlife Silivri'de satışlar sürüyor

Say Yapı tarafından inşa edilen Starlife Silivri Projesi’nde baharın gelişi ile birlikte “kazançlı yatırım” cemresi düştü.

Starlife Silivri'de satışlar sürüyor

Bahar aylarının yaklaşması ile birlikte İstanbul’a en yakın noktalardaki müstakil villalara yönelen yatırımcılar primlenme oranı en yüksek bölgelerden biri olan Silivri’yi tercih ediyorlar.

2017 Şubat ayı itibariyle Starlife Silivri Projesi’nin satışları metrekaresi 6 bin TL satış fiyatı ile hızla devam ediyor. Gayrimenkulde fırsat döneminde olduğumuz bugünlerde, lüks ve müstakil bir hayat isteyenleri cezbedecek vergi ve vade avantajları ile Starlife Silivri akıllı yatırımcıları bekliyor.

Say Yapı Teknoloji’nin Silivri'de inşa ettiği 90 villalık Starlife Silivri projesinde geniş bahçeli, müstakil villaların fiyatları 1,5 milyon TL-2,3 milyon TL arasında değişiyor. Büyüklükleri 300’le 440 metrekare arasında değişen villaların tapuları hemen teslim ediliyor. 80 dönüm üzerine inşa edilen villaların 600 ile 1.350 metrekare arası bağımsız bahçeleri bulunuyor. Villalar dilerseniz natamam ya da dilerseniz full teslim edilebiliyor.

Silivri'nin en konforlu ve ayrıcalıklı yaşam alanı Starlife Silivri, modern mimarisi, ferah yaşam alanları, bakımlı peyzajı, geniş müstakil bahçeleri, 3 farklı villa alternatifi, her villaya özel otoparkı, 24 saat güvenlik hizmeti, spor ve sosyal olanaklarıyla size ve ailenize kaliteli yaşamın anahtarını sunuyor. 

Toplamda 90 adet villanın mevcut olduğu Say Yapı Starlife Silivri projesinde geriye son 10 villa kaldı. Projedeki villa konutların A tipinde olanları 440 metrekare, B tipinde olanları 350 metrekare ve C tipinde olanları ise 300 metrekare alanlara sahip durumda. 
Çeşitli ödeme imkânları sunan Starlife Silivri villalarını ve avantajlarını daha detaylı incelemek isteyen yatırımcıları, bahar çiçekleri eşliğinde sohbete Silivri'ye bekliyoruz.