Konut Haberleri
25 Şub 2013 15:46 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:16

Son 3 gün!Ayışığı Vadi Evleri'nde kampanyanın son günleri!

Ayşığı Vadi Evleri projesinde kalan sınırlı sayıdaki konutlar için yüzde 1 peşinatla satış kampanyası 28 Şubat'ta sona eriyor.

Son 3 gün!Ayışığı Vadi Evleri'nde kampanyanın son günleri!

 

Beylikdüzü’nde inşaası hızla devam eden ve Nisan 2013’de teslim edilecek Ayşığı Vadi Evleri projesindeki son konutlar için uygulanan yüzde 1 peşinat kampanyasından yararlanan konut sahipleri; peşinatın kalan kısmını ise, konutlarına taşındıktan sonra Nisan 2013 itibariyle ödeme şansını elde ediyor.

1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte ve büyüklükte toplam 489 konuttan oluşan proje bünyesinde, zengin ve iyi planlanmış spor ve sosyal yaşam alanları, eğlence üniteleri, alışveriş ve ticaret birimlerini barındırıyor. Ayışığı Vadi Evleri'nin sosyal donatıları içinde; açık ve kapalı spor alanlarının yanı sıra hamam, sauna, buhar odası, masaj salonu, jakuzi ve sinevizyon salonu yer alıyor. Projedeki çocuk kulübü, çocuk havuzu, açık oyun parkı ve kapalı oyun alanı ile çocuklar da unutulmuyor.

Ayışığı Vadi Evleri'nin en önemli özelliklerinden biri ise her blokta, 1 ve 5'inci kat arasında bulunan teraslı daireler. Ayrıca konut teslimleri tamamlandıktan sonra hizmete başlayacak siteye özel shuttle hizmeti ile de konut sahiplerine metrobüse, alışveriş merkezlerine, markete rahatlıkla ulaşabilme imkânı sunulacak.

http://www.ayisigivadievleri.com/