AVM
07 Eki 2015 11:44 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:32

Skyland Seyrantepe AVM açılış tarihi belli oldu!

Seyrantepe'de inşa edilen Skyland İstanbul'un alışveriş merkezi kısmında kiralamalar başladı...

Skyland Seyrantepe AVM açılış tarihi belli oldu!
 
Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Skyland İstanbul projesinin alışveriş merkezi kısmı Skyland İstanbul AVM'de kiralamalar için görüşmeler başladı. Projede alışveriş merkezi dışında ofisler, otel, konutlar, rezidans daireler bulunacak. 
 
Skyland İstanbul AVM projesi kapsamında dükkanlar için kiralama talepleri toplanıyor. JLL tarafından kiramaların yapıldığı Skyland İstanbul AVM projesinde konutlar Mart 2017'de tamamlanırken alışveriş merkezi kısmı 2016 sonunda tamamlanması hedefleniyor. Ancak bu tarihin değişme ihtimali söz konusu. 

 
Toplam 70 bin metrekarelik kiralanabilir alandan meydana gelen Skyland İstanbul AVM projesinde 330 mağaza yer alacak. 3 bin 500 araç kapasitesi bulunan proje; üç kulesini birbirine bağlayan geniş meydanı, İstanbul’un en özel alışveriş merkezine ev sahipliği yapıyor.
 
Yedi katlı yapısı, insanı yormayan mimarisi, on salonlu sineması, birbirinden güzel mağazaları ve restoranlarıyla, Skyland İstanbul’un alışveriş merkezinin en üst iki katında, açık hava sevenler için restoranlar ve lüks markalar yer alıyor. Yedi katlı yapıya sahip olan Skyland İstanbul AVM 10 salonlu sineması, mimarisi, mağazaları ve restoranlarıyla şehrin buluşma noktası olacak.

Kübra GENÇ/Emlakeki.com